Ingen bopælspligt

Hybenvej 18, 7130 Juelsminde

50 m2 fritidshus

Kontant 2.995.000 kr.

JUELSMINDE MIDTBY


Velholdt og hyggeligt i 2. række til vandet med havkig

Dette hyggelige sommerhus i 2. række til Storstranden er velholdt, stilfuldt og beliggende i et attraktivt og roligt område i Juelsminde, og er det perfekte sted at slappe af og nyde ferien. 

Med blot 75 meter til lækker badestrand og 800 meter til havnen og midtbyen, er dette sommerhus ideelt for alle. Foreningen har også 2 legepladser, hvor børnene nemt og sikkert kan lege og udforske, mens de voksne kan slappe af og nyde freden.

Hybenvej 18 er beliggende i An­dels­for­e­nin­gen Storstranden, som er et helt fantastisk område, med egen privat badebro, grønne områder og skøn natur. Foreningen har ligeledes forskellige sociale aktiviteter, såsom Store badedag, Sommerhygge, Golfturnering mv. 
Som et plus er der gang i et super projekt med ekstra fremtidig sikring af diget og Juelsminde midtby - se mere på www.hedensted.dk/digelagjuelsminde.

Sommerhuset har været i samme families eje de sidste knap 30 år, så her får du et virkeligt godt og sundt hus, som er blevet pudset og plejet gennem mange år og som aldrig har været lejet ud. 

Terrasse miljøet på denne ejendom er unik, og der er tænkt over placeringerne. Træterrassen smyger sig om huset og der er lavet en ekstra læ-terrasse, hvor aftensolen kan nydes i fulde drag. 

Huset fremstår pænt, lyst og velholdt. Husets hjerte er det åbne køkken/alrum/stue med smukke plankegulve, og hvor der er god plads til spisebordet og sofaarrangementet. Herfra er der havkig ligesom der er fra husets terrasse. 
De 2 gode værelser er rummelige og lyse ligesom badeværelset er velholdt, lyst og med bruseniche. Slutteligt er der et depotrum med mulighed for vaskefaciliteter, viktualierum og lign.

Det rummelige udhus på 15m2 er både isoleret og med støbt gulv. Dette kan evt. opdeles i hhv. "anneks" og redskabsrum,  da det har 2 indgange og el installstioner.  

Udlejningspotentiale kr. 97.000 for 2024 (Novasol)

Området:
Storstrandens sommerhuse er kendt som de bedst beliggende fritidsgrunde i Juelsminde området, idet man på få min. er nede ved stranden, det hyggelige havnemiljø og byen via stisystem langs vandet. Samtidig er der kort afstand til indkøb, den nye Naturlegepark og den spændende 18-hullers golfbane.
Juelsminde ”Mini-Skagen” er kendetegnet ved den maritime havn, de børnevenlige strande og den hyggelige bymidte med flere spændende forretninger, gode indkøbsmuligheder, spisesteder og attraktioner. 
Juelsminde ligger meget naturskønt, og hvad enten du er til lystfiskeri, MTB, løbeture, golf, paddel, tennis eller en flot gåtur i skoven eller langs vandet, så har byen det hele OG der er kun 25 min kørsel til motorvejen.

Kontakt home Juelsminde på tlf. 7370 7130 for en fremvisning eller yderligere oplysninger.
3Antal rum
1970Byggeår
342 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.405 kr.

Udbetaling

150.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

17,724 / 14.039 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Malene Juul
home Juelsminde

Vurderingschef, Ejendomsmægler MDE

majul@home.dk

73707130

73707130