Ny pris

Husfold 39, Bork Havn, 6893 Hemmet

69 m2 fritidshus

Kontant 1.195.000 kr.

NEDSAT 100.000 KR. - Velbeliggende i det "gamle område" af Bork Havn.


Stor lukket grund, dejligt terrassemiljø og åben planløsning.

På Husfold 39 i det attraktive "Gamle område" af Bork Havn, finder du dette velbeliggende sommerhus tæt ved det skønne havnemiljø og fjord, som Bork Havn har at byde.

Sommerhuset er beliggende for enden af en lukket stikvej på Husfold, hvor grunden er helt lukket, læfuld og velplejet og kan bruges til forskellige aktiviteter. Det tilhørende udemiljø er også pragtfuld, hvor terrassen byder på 2 overdækkede terrasser mod syd og vest, så ferien virkelig kan nydes til fulde, og solen kan nydes fra morgen til aften.
Udvendig er der også at finde en udebruser, så man efter en tur på surfboardet ved fjorden, kan få skyllet sig ren inden man træder ind i huset.

Indvendig har sommerhuset en åben planløsning, hvor køkken, spiseafdeling og stue er i en åben forbindelse med loft til kip, brændeovn(SKAL SKIFTES), gode vinduespartier med bl.a. ovenlysvinduer og flere udgange til terrassen. Et helt igennem fantastisk hjerterum, som skaber de bedste forhold for at ferien er i top.  Desuden er der et værelse. Forhør nærmere om boligens indretningsmuligheder.

Derudover har huset en yderst funktionel entré med plads til opbevaring og et dejligt badeværelse med klinker, gulvvarme og bruseniche. 

Huset har et tilhørende mindre udhus, og et større udhus til opbevaring. Bork Havn er et hyggeligt og moderne fiskerleje i den sydlige ende af Ringkøbing Fjord.

Bork Havn ligger midt mellem Danmarks største strandsø og Danmarks mest fascinerende fuglereservat. Feriebyen har mange forretninger og spisesteder, samlet i handelsgaden Bryggen, samt en stor lystbådehavn, der samtidig fungerer som en fiskerihavn. Det er muligt at købe frisk fisk på kajen hver dag. Der er dejlig badestrand ved Ringkøbing Fjord. Bork Havn er surfernes paradis - forholdene er helt ideelle for windsurfing her og der findes såvel surfcenter som surfskole. Ca. 6 km fra Bork Havn ligger Vesterhavet og Nymindegab Strand, hvor I finder de lange fine sandstrande med klitter og Blåt flag.
2Antal rum
1973Byggeår
1129 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.194 kr.

Udbetaling

60.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,152 / 5.687 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Alfred Larsen
home Nr. Nebel

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

alar@home.dk

75288622

75288622