Hejsager Strandvej 238A, Hejsager Strand, 6100 Haderslev

93 m2 fritidshus

Kontant 2.995.000 kr.

Hejsager Strand - 2. række


Nyopført sommerhus fra 2022 - pragtfuld beliggenhed

Beliggende i det attraktive sommerhus kvarter, Hejsager Strand, finder vi dette flotte nyopførte sommerhus fra 2022. Hejsager Strand er kendt for sin dejlige badestrand og det summende liv som er i området hele året rundt.
Sommerhuset er bygget i kvalitets materialer, Å-Huse, og der er virkelig tænkt over hver en detalje. Her er ikke sparet på noget, og det kan både ses og mærkes.

Når man ankommer til dette prægtige sommerhus, føres man af den brede grussti op til sommerhusets store terrasse. Herfra ledes vi ind i dette unikke sommerhus.
Entréen er lys og åben, og det indbyggede skab giver god mulighed for at opbevare overtøjet ude af syne. Der er 3 rummelige og gode værelser. Fælles for dem er, at der er god naturlig belysning. To af disse værelser har indbyggede skabe. Et af værelserne støder op til husets store badeværelse. Her er bruser, toilet og skab til praktisk opbevaring. Herfra er der også en direkte udgang til sommerhusets udendørs bruser, hvilket er praktisk når man lige skal skylle sig efter at have taget et dyk i havet, som ligger et stenkast væk.
Køkkenet er opført i gode materialer og der er godt med arbejdsplads på den store sten bordplade. Stuen har store panorama vinduer, så man virkelig får lukket den omsluttende natur, ind i stuen og i køkkenet. Dette gør også at man kan nyde udsigt over naturen/engen, hvad end man kokkerere eller sidder og nyder en god kop kaffe ved morgenbordet.
Terrassen går rundt om huset, så der er god mulighed for at sole sig hele dagen. Skulle man have brug for læ af solen, er der en god overoverdækket del. Grundet sommerhusets høje placering, har man fra terrassen et godt udblik over lavningen af skoven.
Leder du efter et sommerhus i perfekte omgivelser med udsigt over naturen, så er dette sommerhuset for dig. Skal opleves !
4Antal rum
2023Byggeår
961 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.365 kr.

Udbetaling

150.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

17,704 / 13.918 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Hans Plesner Drud
home Haderslev - Vojens

Indehaver

drud@home.dk

74530545

74530545