Velkommen hos home Haderslev - Vojens

Din lokale ejendomsmægler

home Haderslev - Vojens er 2 yderst velbeliggende forretninger, der har stor synlighed for såvel kørende som gående trafik. Vores medarbejdere består af kompetente, ordentlige og veluddannede ejendomsmæglere, som står klar til at hjælpe dig i forbindelse med køb og salg af bolig.

Vi gør meget for, at din bolig bliver set af rigtig mange interesserede, derfor har vi fokus på en massiv markedsføring online, herunder på de sociale medier. Ligeledes markedsfører vi os i trykte medier. Vores markedsføring medvirker således til et effektivt boligsalg, og du kan komme hurtigt videre.

Stærkt lokalt kendskab

Leder du efter drømmeboligen? Så se de mange lækre boliger, som vi har til salg i byerne: Haderslev, Vojens, Sønder Vilstrup, Hejsager, Bramdrup, Hejlsminde, Christiansfeld, Starup, Hammelev, Fjelstrup, Øsby, Marstrup, Kelstrup og Moltrup.

Disse boliger kan du med fordel se på home.dk eller i boligudstillingen i vores forretning. Som sælger kan du sætte din bolig til salg hos en af vores top motiverede ejendomsmæglere.

Grundig og kyndig køberrådgivning

Har du brug for køberrådgivning i forbindelse med dit boligkøb, kan vi henvise dig til en af homes mange køberrådgivere, der kan være dig behjælpelig med gennemgang af alle dokumenter, give dig et økonomisk overblik og vurdere din købspris m.m. Denne rådgivning kan være en stor hjælp, og ikke mindst, en stor tryghed for dig i forbindelse med et boligkøb.

Kontakt os i dag, eller kig forbi forretningen

Ring, mail eller kom forbi forretningen, så kan du ganske uforpligtende få drøftet dine boligtanker med os.

 

Mød os hos home Haderslev - Vojens

Hans Plesner Drud

Indehaver

Hjalmar Bang-Moritz

Indehaver, Ejendomsmægler

Jakob Nørgaard Nielsen

Salgschef, Ejendomsmægler, MDE

Ditte Riis

Ejendomsmægler

Tobias Wiese Madsen

Ejendomsmægler, MDE

Gitte Vallebæk Jensen

Ejendomsmægler, MDE

Tobias Jørgensen

Salgstrainee

Ulf Rogge

Køberrådgiver

Hans Plesner Drud

Hjalmar Bang-Moritz

Jakob Nørgaard Nielsen

Ditte Riis

Tobias Wiese Madsen

Gitte Vallebæk Jensen

Tobias Jørgensen

Ulf Rogge

Åbningstider

Praktisk information