Hedevang 73, Houstrup Strand , 6830 Nørre Nebel

99 m2 fritidshus

Kontant 1.495.000 kr.

I bunden af Hedevang på stor og dejlig grund.


Stor og lyst køkken-alrum og dejlig terrasse.

I bunden af Hedevang finder du dette 99 m2 store sommerhus i et naturskønt område, på en ca. 2000 m2 stor grund og med en stor lukket terrasse, som er delvist overdækket. Her er der mulighed for at nyde solen mod båd øst, syd og vest.
Dette velholdte sommerhus fra 1985 byder en rigtig god planløsning, hvor du har det store og lyse køkken-alrum i åben forbindelse med den fantastiske terrasse. Her har du et betagende loft til kip med et dejligt lysindfald og godt med plads til hele familien. 

Her får du altså et velplejet sommerhus med masser af gode kvadratmetre. 

Huset indeholder:
Entré med opbevaringsrum med vaskemaskine og tørretumbler. 
Køkken-alrum med elkomfur, emhætte, opvaskemaskine og køleskab. I åben forbindelse til spisestue med varmepumpe, brændeovn (SKAL SKIFTES) og udgang til den store terrasse. 
Badeværelse med bruser, gulvvarme og sauna.
2 soveværelser med skabe.
Værelse med enkeltseng og skab.
Værelse med køjesenge og skab.
Fritliggende udhus med 2 rum.

Houstrup er et sommerhusområde, som ligger lidt tilbagetrukket fra Vesterhavet i rolige omgivelser.
Skoven - Blåbjerg Plantage og et stort fredet naturområde med klitter, hvid sandstrand og lyngklædt hede indrammer sommerhusområdet i Houstrup. Her finder du sommerhuse liggende i læ mellem store nåletræer. Området er kendt for mange cykel- og vandremuligheder i skoven, på heden, ved stranden eller i klitterne. I Houstrup har I mulighed for at være helt Jer selv, da de fleste sommerhuse ligger på store grunde omkranset af træer. I Houstrup-området finder du også det store feriecenter Sea West med vandland, bowling, legeplads, restaurant og indkøb m.v. Det er lige meget hvornår på året du besøger Houstrup. Om efteråret kan du gå på svampejagt i skoven. En tur langs stranden når det rigtig blæser eller regner har også sin charme. Houstrup Strand er dejlig bred hvid sandstrand med høje klitter. Mellem stranden og sommerhusområdet er der et stort fredet naturområde med hede, klitter og skov. Af indkøbsmuligheder kan nævnes, at der blot er 4 km til Nørre Nebel, 10 km til Henne Strand og 25 km. til Varde.
5Antal rum
1985Byggeår
2053 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.490 kr.

Udbetaling

75.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,914 / 7.090 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Alfred Larsen
home Nr. Nebel

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

alar@home.dk

75288622

75288622