Halvrebene 29, Als, 9560 Hadsund

60 m2 fritidshus

Kontant 688.000 kr.

Velholdt og hyggeligt fritidshus i det attraktive Halvrebene v. Als


Velindrettet lille sommerhus med god carport.

Halvrebene er et attraktivt fritidshusområde nær Kattegat og Als
Ved Kattegats strandkant, i et eftertragtet område mellem Helberskov og Als by, ligger dette dejlige sommerhus i rolige omgivelser og smuk natur. 

Her er fine muligheder for at paddleboarde, surfe, sejle, fiske, gå- og løbe ture i det skønne område. Det rolige og lave vand i bugten, gør ophold ved vandet meget børne- og hundevenligt. Her er stisystemer langs vandkanten hele vejen ind til Als som byder på stor Meny, kro, pizzeria, slagter og bager.
Huset er opført i 1975 består af 60 bolig m2 samt  en 31 m2 stor carport med tilhørende redskabsskur. Det hele er placeret på en 1.324 m2 stor grund, kun ca. 250 meter fra vandet. Den lukkede have er omkranset af hæk, udlagt med græs og opdelt i 2 niveauer.

Indretning:
Huset er et rigtig "sommerhus"! Et velindrettet et af slagsen med minimal spildplads og i moderne forstand, nok bedst beskrevet som 'tiny-living'. Her er med andre ord, alt hvad man har behov for, men med fokus på at holde det småt, hyggeligt og effektivt.

Vi træder indenfor i det hyggelige hus, via den østvendte terrasse, ind i det åbne køkkenalrum og stue i ét. Et særdeles hyggeligt leverum hvor der kan tilbringes kavlitetstid sammen, selvom du står i køkkenet og børnene slapper af i stuen.
Herfra går der en fordelergang til husets bagside, med udgang til vestsiden. Fordelergangen giver adgang til 2 gode værelser samt husets badeværelset. Igen er der her tænkt over, ikke at spilde pladsen, og optimeret det fuldt ud. Her er ligeledes et godt lydindfald, via skråvinduet ved brusenichen.

Et hyggeligt fritidshus hvor man kommer hinanden ved, med en regulær have til både, leg, boldspil eller i disse dage; en lille kælketur!

Lyder det som noget for dig? Bestil en fremvisning i dag!
3Antal rum
1975Byggeår
1324 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

688.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

881 kr.

Udbetaling

35.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

4,177 / 3.286 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nicolai Karmark Bay-Klit
home Hobro - Mariagerfjord

Indehaver & Ejendomsmægler MDE

klit@home.dk

98511201

98511201