Velkommen hos home Hobro - Mariagerfjord

Din lokale ejendomsmægler

Hos home Hobro-Mariagerfjord er vi eksperter inden for bolighandel. home er på landsplan stor, men lokalt er vi en mindre forretning med nærhed til vores kunder. Karakteristisk for os, som ejendomsmæglere, er, at vi har empati, vi er ordholdende, vi lytter, vi er nærværende, vi følger altid op på tingene, og vi giver ærlige tilbagemeldinger.

Vi hjælper dig hele vejen igennem bolighandlen

Hos home Hobro-Mariagerfjord hjælper vi sælger hele vejen gennem en bolighandel, på den måde får vi en bolighandel sikkert i hus. home har et stort køberkartotek og dermed mange potentielle købere til et bredt udvalg af boliger. Vi udarbejder altid en ærlig og realistisk salgspris og frem for alt, har vi en god og løbende dialog med sælger.

Vi har desuden et stærkt samarbejde med en home køberrådgiver, som rådgiver omkring køb af bolig i Hald-Tostrup, Hørby Skoleby, Fjordparken, Valsgård, Øster Hurup m.fl.

Find boliger til salg i vores udstilling, i vores forretning eller på home.dk og tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig med en home køberrådgiver.

Kontakt os i dag

Uanset om du ønsker hjælp til at finde drømmeboligen, eller vi skal sætte din bolig til salg, kan du få en uforpligtende snak med os. Ring eller kom forbi vores forretning på Østergade 7B i Hobro.

 

Vi kender lokalområdet

i og omkring Hobro og Mariagerfjord

Se video fra området

Mød os hos home Hobro - Mariagerfjord

Michael Myrtue

Indehaver & Ejendomsmægler, MDE

Nicolai Karmark Bay-Klit

Indehaver & Ejendomsmægler MDE

Pia Havbro

Køberrådgiver

Michael Myrtue

Nicolai Karmark Bay-Klit

Pia Havbro

Åbningstider

Praktisk information