Fyrrekrogen 17, Houstrup Strand , 6830 Nørre Nebel

171 m2 fritidshus

Kontant 2.995.000 kr.

"TILBUD ØNSKES - KOM MED ET BUD"


UNIK BELIGGENHED I HOUSRUP - DIREKTE UD TIL PLANTAGEN

Kunne du tænke dig at blive ny ejer af een af Houstrups bedste beliggenheder, så er muligheden her:
Fantastisk flot og velindrettet sommerhus beliggende på en storslået grund på 1 tdr. land - direkte op i plantagen. Fra huset er der en hel unik udsigt ind mod plantagen og hvor der er mulighed for at nyde synet af alle former for vildt på grunden, - krondyr, ræve, rådyr og alt muligt andet - kort og godt en naturoplevelse uden lige. Huset er løbende renoveret og istandsat og fremstår overalt i meget god stand og i de bedste materialer. - Huset opvarmes med luft til vand anlæg og det skal fremhæves, at der er gulvvarme i alle gulve i stueplan - dog bortset fra pejsestuen. Huset er tilmeldt udlejning ved Esmark Feriehusudlejning og indbringer en lejeindtægt til ejer på ca. kr. 130.000,- pr. år. Få en fremvisning af dette unikke hus og helt fantastiske beliggenhed!
Indeholder:
Entre/gang med klinkegulv.
Køkkenafdeling med stort gaskomfur med 2 ovne, amerikansk køleskab, emhætte og opvaskemaskine, åben forb. til den stor spiseafdeling og udgang til store terrasser.
Pejsestue med klinkegulv.
Mellemgang med adgang til badeværelse med bruser, badekar, vaskemaskine og tørretumbler.
Værelse med 1 soveplads og opg. til hems.
Hems med 2 sovemuligheder, plankegulv, udgang til terrasse.
Køjerum med 2 sovepl. og opg. til hems med 2 sovemuligheder, plankegulv og udgang til terrasse.
1. sal: Repos, 2 store soveværelser. Plankegulv overalt på 1. sal.

Houstrup er et sommerhusområde, som ligger lidt tilbagetrukket fra Vesterhavet i rolige omgivelser.
Skoven - Blåbjerg Plantage og et stort fredet naturområde med klitter, hvid sandstrand og lyngklædt hede indrammer sommerhusområdet i Houstrup. Her finder du sommerhuse liggende i læ mellem store nåletræer. Området er kendt for mange cykel- og vandremuligheder i skoven, på heden, ved stranden eller i klitterne. I Houstrup har I mulighed for at være helt Jer selv, da de fleste sommerhuse ligger på store grunde omkranset af træer. I Houstrup-området finder du også det store feriecenter Sea West med vandland, bowling, legeplads, restaurant og indkøb m.v. En tur langs stranden når det rigtig blæser eller regner har også sin charme. Houstrup Strand er dejlig bred hvid sandstrand med høje klitter. Mellem stranden og sommerhusområdet er der et stort fredet naturområde med hede, klitter og skov. Af indkøbsmuligheder kan nævnes, at der blot er 4 km til Nørre Nebel, 10 km til Henne Strand og 25 km. til Varde.
9Antal rum
2013Ombygget
5211 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.527 kr.

Udbetaling

150.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

17,787 / 14.153 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Alfred Larsen
home Nr. Nebel

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

alar@home.dk

75288622

75288622