Elmevej 9, Skødshoved, 8420 Knebel

51 m2 fritidshus

Kontant 1.298.000 kr.

Flot opdateret sommerhus med udsigt til åbne vidder


Tæt på Skødshoved Strand

Drømmen om fristedet tæt på en dejlig badestrand, en ugeneret udsigt over marker, og hertil et hyggeligt sommerhus med en opdateret planløsning kan nu gå i opfyldelse.
Elmevej 9 er et klassisk A-hus på en dejlig grund med god plads, hvor du som nævnt får en fantastisk udsigt til åbne vidder takket være grundens placering i området. 

Indenfor kan udsigten og lyset nydes, og rumfølelsen er i top i det lyse, åbne rum, der går op til kip med nyere Troldtekt-lofter, så også lyden er helt i orden. 

Alrummet præsenterer sig med træpaneler og adgang til en hyggelig hems foruden to gode værelser. Der er også tale om et nyere køkken, hvorfra samtalen kan flyde frit, og du skal ikke bekymre dig om gamle rør og irriterende anstrengelser, der ikke hører ferier og forlængede weekender til. 
Der er nemlig nyere VVS både i køkken og i badet, desuden med nyere vandvarmer samt varmepumpe.
Huset er blevet efterisoleret, og under trægulvene har du 25 cm isolering samt på badeværelset hedder den 30 cm. Hertil er der nye lavenergivinduer, hvor to nye Velux-vinduer giver et fantastisk lysindfald. 

Her er en stor træterrasse på 60 kvm der er delvist overdækket med ca.15-18 kvm, og et depotrum der giver jer god plads til opbevaring af feks. havehynder, grill, legesager osv..
Endvidere er carporten lukket af, så det fungerer som et lukket skur i to dele. Her kan bruges mange timer udenfor. 

Du er blot en gåtur – eller en hurtig cykeltur – væk fra Skødshoved Strand. Stranden er børnevenlig og derfra er der den smukkeste udsigt ud over Aarhus Bugt og Kaløvig. 
Kiosk og havneliv kan du udskifte med en tur i Mols Bjerge – og så er der under en times kørsel til Aarhus C.

Udlejningstilbud forligger
Der foreligger et udlejningstilbud fra Novasol hvor huset vurderes til at kunne udlejes 17 - 22 uger, med en lejeindtægt til ejer på kr. 45.000,- -  kr. 55.000 ,- .

Et fristed der skal opleves.
2Antal rum
2015Ombygget
1443 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.298.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.502 kr.

Udbetaling

65.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,768 / 6.126 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Morten Skovholm
home Rønde - Syddjurs

Indehaver & ejendomsmægler MDE

mosk@home.dk

86 34 15 33

86 34 15 33