Ingen bopælspligt

Elmealle 4, 7130 Juelsminde

172 m2 fritidshus

Kontant 6.995.000 kr.

JUELSMINDE - STORSTRANDEN


Funkis sommerhus med luft/vand varmepumpe tæt på vand, havn og bymidte

I dette fritidshus går arkitektur, komfort og beliggenhed op i en højere enhed. Masser af plads, masser af lys og masser af moderne komfort. FLOTTE RAPPORTER!!

Det er i kort form beskrivelsen af dette flotte og rummelige sommerhus fra 2020, som har en helt eminent beliggenhed i Juelsminde – i anden række til vandet og i kort gåafstand fra alle byens tilbud. Med under 50 meter til stranden får I suveræne betingelser for daglige badeture.

Udlejningspotentiale kr. 190.000 - 200.000
Huset er helårsisoleret og opført i en enkel og tidløs arkitektur med rolige flader, træbeklædt facade og store vinduespartier. Boligen opvarmes via luft til vand-varmepumpe, har gulvvarme og Genvex. Desuden er sommerhuset dobbelt funderet med betonpude, så det er sikret i fremtiden også.

Indretning:
Den ensidige taghældning trækker masser af naturligt lys ind i husets opholdsrum, hvor den generøse loftshøjde er med til at forstærke oplevelsen af lys og luft. De store glaspartier er på tilsvarende vis med til at udviske grænsen mellem ude og inde, og gøre den store terrasse til en integreret del af boligen.
Med sine 172 m2 er der nok af plads til den helt store familie. De store sammenhængende opholdsrum er med til at gøre dette sommerhus unik. Køkkenet er smukt udformet, veludstyret og endda med integreret gastroskab. Den rummelige opholdsstue åbnes op via skydedøre til den skønne træterrasse der smyger sig om huset, hvorfra du kan følge med i årstidernes skiften og bølgerne på havet. 

Den særlige Master Bedroom afdeling har eget stort lækkert badeværelse med dobbeltbrus samt et stort walk-Trhough closet. Herudover er der yderligere 2 gode værelser, et "anneks" med 2 mulige  sovepladser samt et badeværelse med bruseniche. I får også et skønt bryggers med udgang til udendørsbruser og adgang til det separate "anneks".

Det store lyse multirum har udgang til lukket gårdhave, hvor der er god plads til at sole sig eller spise en middag i læ for vinden. Ud over multirummet med bordtennisbord, er det et meget stort disponibelt rum til opbevaring samt et redskabsrum. 

På de store terrasser får I god plads til at læne jer tilbage og nyde solen og den friske havluft – og en del af terrassen er overdækket, hvis det skulle dryppe lidt fra oven.
Sommerhuset ligger fredeligt placeret ved vandet, og samtidig er der blot ti minutters gang ind til forretningslivet i byen og det levende havnemiljø omkring Juelsminde Havn. Der er et godt udbud af restauranter i byen, som også byder på en god golfklub.
Er I blevet nysgerrige efter at høre mere? Kontakt os for en fremvisning.
5Antal rum
2020Byggeår
820 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

6.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.037 kr.

Udbetaling

350.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

41,145 / 32.599 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Malene Juul
home Juelsminde

Vurderingschef, Ejendomsmægler MDE

majul@home.dk

73707130

73707130