Åbent hus med tilmelding

Lørdag d. 8. juni

kl. 12.00-14.00

Åbent hus med tilmelding

Lørdag d. 8. juni

kl. 12.00-14.00

Åbent hus med tilmelding

Lørdag d. 22. juni

kl. 12.00-14.00

As Hedegård 89, 7130 Juelsminde

68 m2 fritidshus

Kontant 998.000 kr.

Åbent hus med tilmelding

Lørdag d. 8. juni

kl. 12.00-14.00

Åbent hus med tilmelding

Lørdag d. 8. juni

kl. 12.00-14.00

Åbent hus med tilmelding

Lørdag d. 22. juni

kl. 12.00-14.00

AS VIG - JUELSMINDE


Charmerende fritidshus på stor naturgrund kun 200 meter til vandet

Huset fremstår charmerende med nymalet sort træbeklædning, hvide sprossede vinduer og en smuk naturhave. Hertil er nogle super lækre terrassemiljøer, en stor let skrånende naturgrund samt havudsigt der sætter prikken over i’et.

Indvendig fremstår boligen også charmerende i ældre stil og med rig mulighed for at sætte dit eget præg.  

Dette sommerhus tager du til når der virkeligt skal kobles af fra hverdagen. Her er intimiteten og hyggen i højsædet. Sommerhusets terrasser trækker hele familien udenfor, uanset tidspunktet på dagen.
Sommerhuset har en helt unik mulighed, da du har den største grund i hele As Hedegård kolonien. Dette betyder mere luft omkring dig OG mulighed for tilbygning hvis dette ønskes. Boligen ligger på lejet grund, men med mulighed for realkreditbelåning!
Fritidshuset opvarmes med en luft/luft varmepumpe med wifi og en skøn brændeovn til de hyggelige familie stunder. 

Indretning:
Boligen rummer en fin opholdsstue med plads til både sofa arrangement, spisebord og hyggekrog foran brændeovnen. Du finder også et dejligt lyst badeværelse med bruseniche samt et lyst og rummeligt køkken med udgang til skøn træterrasse mod vest. Der er 2 soveværelser og et bryggers med fryser, vaskemaskine og opvaskemaskine. 

Er der ikke nok plads i huset, er der plads i den store garage samt det hyggelige anneks med 2 sengepladser. 
Udendørs arealerne er helt fantastiske. De 2 store træterrasser indbyder til grill eller solbadning i en af de komfortable solsenge. Børnene kan lege og udforske haven, mens du nyder en kop kaffe og en god bog med udsigten til As Vig. 
Området:
As vig er kendt for sin skønne natur og virkeligt lækre badestrande. Der er også gode muligheder for at fiske og sejle. Området har hyggelige stisystemer, hvor legepladser og grønne arealer ofte dukker op.

Kun få minutter fra As Vig finder man Juelsminde også kendt som ”Mini-Skagen”. Denne skønne maritime havneby, er kendetegnet ved den hyggelige bymidte med flere spændende forretninger, gode indkøbsmuligheder, spisesteder og attraktioner. 

I 2020 åbnede Juelsminde Naturlegepark - her er fri éntre og åbent alle årets dage og mange timer kan bruges her af både børn og voksne. Der er også opført 2 padel tennisbaner og en skaterbane står klar til sommer. 

Kun 5 min væk finder du Juelsminde Golfklub, der ligger i fantastisk smukke naturomgivelser højt hævet over Juelsmindebugten og med en panoramaudsigt uden lige.

As Vig ligger meget naturskønt, og hvad enten du er til lystfiskeri, løbeture, golf, tennis eller en flot gåtur langs vandet og Kyststien, så har området det hele OG der er kun 15 min kørsel til motorvejen.
Kontakt home Juelsminde på tlf. 7370 7130 for en fremvisning eller yderligere oplysninger.
3Antal rum
1999Ombygget
1143 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

998.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.014 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,006 / 4.755 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Malene Juul
home Juelsminde

Vurderingschef, Ejendomsmægler MDE

majul@home.dk

73707130

73707130