Vestre Fasanvej 11, 8410 Rønde

115 m2 rækkehus

Kontant 1.748.000 kr.

Veldisponeret rækkehus i et plan med god beliggenhed


Tæt på indkøb og Rønde by.

Vestre Fasanvej 11 kan nu blive jeres nye adresse. Her udbyder vi nemlig nu et pænt og ordentligt rækkehus, som fordeler sig over 115 boligkvadratmeter i et plan. Huset er velegnet for køberne i alle aldre, og det ligger tilmed på en attraktiv beliggenhed, der både er rolig og central på en og samme tid.
Rækkehusbebyggelsen er opført i 1975 med et klassisk arkitektonisk udtryk, og dette hus har kun haft én ejer gennem tiden, som har passet og plejet det løbende, hvorfor det står i velholdt stand. Til boligen er der egen garage, og dertil kommer en hyggelig og overskuelig baghave, der er sydvendt og derfor nyder godt af solens stråler fra morgen til aften i sommermånederne.
Boligens 115 kvadratmeter er veldisponerede uden nogen former for spildplads. Planløsningen fordeler sig over entré, bryggers med egen indgang, tre regulære værelser, gæstetoilet, badeværelse, køkken og en stor vinkelstue med udgang til haven. Rumdelingen er med andre ord god og praktisk, og der er tilmed mulighed for, at I kan sætte jeres eget præg – både på planløsningen, da det er muligt at lave åbning mellem køkken og stue, men der er også mulighed for at modernisere boligen, og på den måde skabe et hjem, der er skræddersyet efter jeres ønsker og behov.
Beliggenheden i Rønde blandt noget af Danmarks skønneste natur er bestemt ikke at kimse ad med kun et par minutters gang til Hestehaveskoven. Sådan får I altså både kvaliteterne af at bo i byen samtidig med, at der ikke er langt til frisk luft. For Rønde er bestemt en by med alt, man har brug for i en travl hverdag – foruden skole, daginstitutioner, idrætscenter, indkøbsmuligheder og sågar pizzeriaer inden for gåafstand er er der også både gymnasium, bibliotek, legepladser og småbutikker.

Skal opleves ! 
1975
Byggeår
4
Antal rum
2
Antal badeværelser
266 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.748.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.176 kr.

Udbetaling

90.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,788 / 8.406 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Morten Skovholm
home Rønde - Syddjurs

Indehaver & ejendomsmægler MDE

mosk@home.dk

86 34 15 33

86 34 15 33