Tjørneagervej 17, 8220 Brabrand

78 m2 rækkehus

Kontant 3.495.000 kr.

BRABRAND


Arkitekttegnet rækkevilla med beliggenhed op til smuk natur!

Spændende rækkevilla fra år 1986 i forskudte plan for enden af blind vej med placering lige op til smuk natur! En beliggenhed i toppen og for enden af rolig villavej i gåafstand til et af Aarhus’ smukkeste naturområder. Boligen byder i 3 forskudte plan på 113 m2 – og har en pragtfuld terrasse og gårdhave, hvor man ligger helt indelukket omringet af skøn natur – bør opleves. Her får 78 beboelse + 35 m2 kælder, samt 26 m2 carport + 6 m2 skur.
Ejendommen fremstår relativt urørt og original, tro mod husets sjæl og stil. Funktionalisme og lysindfald er kendetegnende for boligen, der byder på god plads i hjemmets flere forskudte niveau, spændende tilpasset sig terrænet.
Boligen indeholder i stueplan: Entré med god plads til garderobe og adgang til godt og regulært soveværelse. Flot lyst køkken med spiseplads. Opgang til stuen med generelt fantastisk rummelighed og lysindfald fra ovenlysvinduerne. Her plads til hyggelig TV/-sofaafdeling samt samt udgang til terrassen og endnu et godt soveværelse. Fra dette soveværelse er indgang til virkelig hyggelig hems/alkove.
Fra køkkenet har I husets badeværelse med toilet, vaske samt bruseniche – og videre ned ligger det store bryggers med vaskefaciliteter og god opmagasineringsplads. Slutteligt her stort disponibelt rum, der af nuværende ejer anvendes til stort soveværelse (kælder ikke godkendt til beboelse), da det ligger højt og godt ift. terræn.
Terrassen og gårdhaven er fuldstændig vidunderlig. God plads til fester, unikke omgivelser og mulighed for at fange sol under grillfestlighederne. Dette i rolige og idylliske omgivelser, omgivet af smuk natur.. Flere sjove kroge i det kuperede terræn – og generelt virkelig hyggeligt og et eldorado for børn i alle aldre.
Ejendommen ligger mellem 2 andre rækkevillaer, hvor man indledende har hver sin carport og hver sit skur.
home byder velkommen til en sjælden mulighed i form af denne spændende rækkevilla med en helt fantastik beliggenhed på rolig villavej med få minutters gang til et af Danmarks bedste og skønneste naturområder. En placering kun ca. 5 km fra Aarhus C og storbylivet – og samtidig nær indkøb, offentlig transport og Engdalskolens distrikt. Hvem kommer først? …
3Antal rum
1986Byggeår
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

3.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.211 kr.

Udbetaling

175.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

20,160 / 16.235 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Theis Westergaard
home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand

Indehaver & ejendomsmægler, MDE

west@home.dk

86152700

86152700