Velkommen hos home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand

Din lokale ejendomsmægler

Det gode lokalkendskab er en vigtig forudsætning for, at din bolighandel kommer godt og sikkert i hus. Hos home i Åbyhøj har vi været fast etableret siden år 1990, hvor vores forretning i sin tid åbnede. Gennem vores indgående og mangeårige kendskab til lokalområdet, har vi fingeren på pulsen på boligmarkedet i Åbyhøj, Aarhus V og Brabrand. Vi kan på den baggrund fastsætte en ambitiøs og realistisk pris på din bolig, og dermed bringe dig vellykket igennem din bolighandel.

Vi kender de mange kvaliteter ved hvert et kvarter i området, som f.eks. Gl. Åby, Pipkvarteret, Høje Hasle, Kalenderkvarteret, Beringsminde, Brabrand Bakker, det nyere Helenelyst osv. Hos home sælger vi alt fra villaer, lejligheder og rækkehuse til ideelle anparter og andelsboliger. Ligeledes har vi stor erfaring i salg af områdets liebhaverejendomme, hvor vi historisk har forestået handler til nogle af de højeste salgspriser.

home - branchens stærkeste brand

Vi har fokus på, at din bolig bliver synlig for flest mulige købere, og derfor markedsfører vi boligen, der hvor kunderne er - dvs. på internettet, i lokalområdet, i foreningslivet og naturligvis i vores forretninger. Vi bruger de sociale medier i vores markedsføring, herunder bl.a. Facebook og Instagram, således at vores boliger når ud til flest mulig interesserede købere.

Hos home tilbyder vi 100 % ”SOLGT eller GRATIS”, et unikt og landsdækkende KøberKartotek, en bred vifte af de bedste markedsføringsmuligheder samt meget mere!

Få en tryg bolighandel

Din tryghed er essentiel for home, hvad enten du ønsker at købe eller at sælge bolig gennem os. Derfor vægter vi den ærlige og personlige dialog med vores kunder højt, og ligeledes vil du opleve et højt og professionelt serviceniveau blandt vores kompetente medarbejdere.

Det er vigtigt at finde den rette ejendomsmægler, når du sætter din bolig til salg eller skal finde et nyt hjem. Vores ejendomsmægler sætter fokus på netop dine behov og ønsker, og gør en stor indsats for, at du får en vellykket bolighandel.

Kom forbi vores flotte forretning på Silkeborgvej 253 i Åbyhøj eller ring til os på: 8615 2700. Vi er tilgængelige alle ugens dage, og vores dygtige samt uddannede ejendomsmæglere står klar til at tage en uforpligtende snak med dig, hvad enten du ønsker at købe eller at sælge.

Mød os hos home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand

Theis Westergaard

Indehaver & ejendomsmægler, MDE

Jesper Vernegreen

Butikschef & ejendomsmægler, MDE

Andreas Damgaard

Ejendomsmægler, MDE

Emilie Røy

Ejendomsmægler, MDE

Benjamin Olesen

Intern sælger

Simon Barlach

Intern sælger

Anders Gyldenløve

Intern sælger

Theis Westergaard

Jesper Vernegreen

Andreas Damgaard

Emilie Røy

Benjamin Olesen

Simon Barlach

Anders Gyldenløve

Åbningstider

Praktisk information