Velkommen hos home Tilst - Sabro

Din lokale ejendomsmægler

Det gode lokalkendskab er en vigtig forudsætning for, at din bolighandel kommer godt og sikkert i hus. Gennem vores indgående og mangeårige kendskab til lokalområdet, har vi fingeren på pulsen på boligmarkedet i Tilst og Sabro. Vi kan på den baggrund fastsætte en ambitiøs og realistisk pris på din bolig, og dermed bringe dig vellykket igennem din bolighandel.

Vi kender de mange kvaliteter ved hvert et kvarter i området, som f.eks. Skjoldhøjparken, Blomsterkvarteret, den gamle bydel omkring Tilst Kirke, den nyere bydel omkring Østerløkken mv., ”bær”-vejene i Sabro, den nyere udstykning ved Rønnevangen osv. Hos home sælger vi alt fra villaer, lejligheder og rækkehuse til ideelle anparter og andelsboliger. Ligeledes har vi stor erfaring i salg af områdets landejendomme og nedlagte landbrug.

home - branchens stærkeste brand

Vi har fokus på, at din bolig bliver synlig for flest mulige købere, og derfor markedsfører vi boligen, der hvor kunderne er, dvs. på internettet, i lokalområdet, i foreningslivet og naturligvis i vores forretninger. Vi bruger de sociale medier i vores markedsføring, herunder bl.a. Facebook og Instagram, således at vores boliger når ud til flest mulig interesserede købere.

Hos home tilbyder vi 100 % ”SOLGT eller GRATIS”, et unikt og landsdækkende KøberKartotek, en bred vifte af de bedste markedsføringsmuligheder samt meget mere!

Få en tryg bolighandel

Din tryghed er essentiel for home, hvad enten du ønsker at købe eller at sælge bolig gennem os. Derfor vægter vi den ærlige og personlige dialog med vores kunder højt, og ligeledes vil du opleve et højt og professionelt serviceniveau blandt vores kompetente medarbejdere.

Det er vigtigt at finde den rette ejendomsmægler, når du sætter din bolig til salg eller skal finde et nyt hjem. Vores ejendomsmægler sætter fokus på netop dine behov og ønsker og gør en stor indsats for, at du får en vellykket bolighandel.

Kom forbi vores forretning på Tilst Skolevej 38 i Tilst eller ring til os på: 8615 2700. Vi er tilgængelige alle ugens dage, og vores dygtige samt uddannede ejendomsmæglere står klar til at tage en uforpligtende snak med dig, hvad enten du ønsker at købe eller at sælge.

 

Mød os hos home Tilst - Sabro

Theis Westergaard

Indehaver & ejendomsmægler, MDE

Jesper Vernegreen

Butikschef & ejendomsmægler, MDE

Andreas Damgaard

Ejendomsmægler, MDE

Emilie Røy

Ejendomsmægler, MDE

Benjamin Olesen

Intern sælger

Simon Barlach

Intern sælger

Anders Gyldenløve

Intern sælger

Theis Westergaard

Jesper Vernegreen

Andreas Damgaard

Emilie Røy

Benjamin Olesen

Simon Barlach

Anders Gyldenløve

Åbningstider

Praktisk information