Søndergade 20, Lohals, 5953 Tranekær

154 m2 rækkehus

Kontant 1.845.000 kr.

Unik ejendom med betagende udsigt til Lohals Havn


Flot istandsat byhus med formidabelt udemiljø - MULIGHED FOR FLEXBOLIG

Med talrige istandsættelser er der virkelig lagt kræfter i at skabe et hjem af helt særlig karakter, og så vil livsnyderne også sætte pris på den ugenerede terrasse såvel som den pæne have, hvorfra I har direkte udsigt til vandet.
Indretningens 154 kvm bærer tydeligt præg af, at der er kræset for detaljerne og den flotte æstetik. Lyse flader og fronter mødes i et tidløst udtryk i boligens køkken fra 2022, hvor gulvvarmen breder sig under et gulv af ligeledes nyere dato. Med højt til de smukke stuklofter og et rigt lysindfald præsenterer boligen sig med klassiske liebhaverkendetegn, så I får et hjem ud over det sædvanlige. I stuetagen kan I lade et spiseområde og en stue tage form i billedskønne rammer, ligesom I herfra kan åbne op til terrassen. Ydermere er der blevet etableret et walk-in-closet foruden et bryggers samt lavet indbyggede skabe i gæsteværelset og soveværelset, hvoraf sidstnævnte også har fået ordnet gulv, og slutteligt finder I et nyere badeværelse, som sælger selv har frembragt.
Ligesom med den sirlige indretning er der ikke en finger at sætte på de ydre kvaliteter, som ejendommen fra 1918 fremviser sig med. Der er havudsigt fra hele husets vestside, så I kan se solen gå ned over horisonten fra den fine, velholdte have såvel som fra altanen fra 2019. Siden sælger overtog huset i 2006, er der blevet hulmursisoleret, ligesom vinduer og døre løbende er blevet udskiftet i træ/alu og desuden er speciallavede, så de står i tråd med husets stil. Hertil har de også istandsat en nydelig terrasse, der ligger helt ugeneret og sikrer jer læ og sol hele dagen, ligesom de har etableret en udestue, der ikke hænger fast på huset, samt renoveret værkstedet og bygget et skur.
Fortællingen om et hjem i særklasse fuldendes af en beliggenhed, der placerer jer i den charmerende havneby Lohals, hvor I hver dag kan stå op til synet af Det Sydfynske Øhav. Her kan dagsordenen stå på gåture i den nærliggende skov, badeture i de salte bølger ved Lohals Nordstrand, som kategoriseres som har blå flag-strand m. badebro eller gåture ved havnen, der om sommeren lægger scene til diverse arrangementer. I det mere praktiske hjørne sørger placeringen for, at I ikke har mere end 5 min. cykeltur bl.a. indkøb.
Velkommen.
4Antal rum
1918Byggeår
2Antal toiletter
210 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.845.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.200 kr.

Udbetaling

95.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,663 / 8.406 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Anders Bo Christiansen
home Svendborg

Ejendomsmægler MDE

anbo@home.dk

62214200

62214200