Velkommen hos home Svendborg

Din lokale ejendomsmægler

home Svendborg står klar til at tage hånd om din bolighandel. Vi har et stærkt team med engagement, energi og erfaring inden for alle typer af ejendomssalg. Det vigtigste for os er kundeservice i topklasse. Vores strukturerede arbejdsgange gør det muligt, at vi hver gang kan tilbyde dig som kunde en tæt dialog med din personlige mægler, som har ro og plads til dit boligsalg.

Solgt eller gratis

Når du hyrer os som din ejendomsmægler er det ud fra konceptet om ”solgt eller gratis”, hvilket betyder, at du som kunde IKKE har nogle udgifter, hvis boligen mod forventning ikke sælges indenfor aftalt tid. Vi tror på egne evner, og at vi har den rette forudsætning for at sikre dig den helt bedste vurdering af din bolig.

Uvildig køberrådgivning

home Svendborg har egne køberrådgivere tilknyttet, hvilket gør, at du er sikret en personlig og stærk rådgivning hele vejen rundt om de komplekse processer i et boligkøb. Vores køberrådgivere har mange års erfaring indenfor ejendomsmæglerbranchen og kan desuden hjælpe dig med prisforhandlingen og et evt. tjek om prisen på boligen du overvejer at købe matcher markedsprisen.

Lokale mæglere

Hos os er vi lokale mæglere fra Svendborg, men vi betragter hele Sydfyn og øerne som vores hjemmebane, hvilket giver dig et væsentligt forspring i din bolighandel, når du skal købe eller sælge villa i Svendborg Vest, Svendborg Øst, Svendborg Nord, Strandhusekvarteret, Klampenborgkvarteret, Thurø, Tåsinge, Rantzausminde, Vindeby, Troense, Tved, Ollerup, Skårup eller Skårupøre.

Køberkartotek

Hos home Svendborg ajourfører vi vores kunder i en unik landsdækkende kundeportal, som vi kan udnytte i dit boligsalg. Vi tilbyder en markant online og lokal markedsføring i forbindelse med køb og salg af villaer, således at disse når ud til flest mulige potentielle købere.

Vi sælger primært villaer og fritidshuse, men har du en landbrugsejendom, andelsbolig eller ejerlejlighed, der skal sælges, kan du også trygt overlade opgaven til vores mæglere, da vi tillige har stor erfaring indenfor disse ejendomstyper.

Kontakt os i dag

Vi er dit lokale ejendomsmægler team – kom godt hjem.

Mød os hos home Svendborg

Mark Mahler

Indehaver & Ejendomsmægler MDE

Nikolai Vilhelmsen

Salgschef, Ejendomsmægler, Vurderingsspecialist RD

Mette Eskegaard

Projektansvarlig & Ejendomsmægler MDE

Anders Bo Christiansen

Ejendomsmægler MDE

Melanie Granov

Ejendomsmægler MDE

Majken Kirk

Sagsbehandler

Iben Nørregaard Basballe

Køberrådgiver

Mark Mahler

Nikolai Vilhelmsen

Mette Eskegaard

Anders Bo Christiansen

Melanie Granov

Majken Kirk

Iben Nørregaard Basballe

Åbningstider

Praktisk information