Søgade 4, 6000 Kolding

145 m2 rækkehus

Kontant 3.795.000 kr.

Flot moderniseret byhus med carport beliggende i en af midtbyens mest eftertragtede villa gader


Beliggende på Søgade i Kolding midtby

Er du på udkig efter et flot moderniseret byhus, beliggende i en af Koldings mest eftertragtede villagader, nemlig Søgade. Her får du en unik bolig  på 145 kvm samt en spændende bagbygning der tidligere har været et bageri. Bageriet er desuden flot moderniseret og det giver et hav af anvendelsesmuligheder. Til ejendommen er der desuden en carport, flot anlagt sydvendt have. 

Indretning i stueetagen: Flot entre med og trappe til underetagen og ovre etagerne, pænt nyere gæstetoilet med håndvask. Dejligt køkkenalrum med køkken ø og godt med skabsplads og med udgang til skøn sydvendt terrasse, hvorfra der er nedgang til haven m.m.   

Indretning på 1. salen: Flot trappe repos, stor lys opholdsstue med udgang til altan (kan sagtens etableres et ekstra værelse) med skøn udsigt. 

Indretning 2. salen: Stort dejligt soveværelse med altan og flot nyere badeværelse med bruseniche, toilet og pænt skabs arrangement.

Indretning i kælderen, 2 dejlige disp.rum det ene med udgang til haven samt en hyggelig vinkælder. 

Det tidligere bageri er indrettet således: Stort dejligt disp. rum med klinkegulv og med trappe til ovre etagen, her er desuden indbygget et stykke historie fra tiden som bageri. 1. salen indeh. et stort disp. rum med flot udsigt samt et dejligt badeværelse med bruser, toilet. Dette skønne tidligere bageri giver rigtig et hav af anvendelses muligheder, til hobbies m.m.  (ikke godkendt til beboelse)    

En perle i midtbyen, med udsigt og god plads.  


9Antal rum
2007Ombygget
2Antal toiletter
264 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.814 kr.

Udbetaling

190.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

21,816 / 17.373 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Hanne Viuf Faaborg
home Kolding - Slotsallé

Indehaver, Ejendomsmægler

hannef@home.dk

75520311

75520311