Velkommen hos home Kolding-Slotsallé

Din lokale ejendomsmægler

Hos home Kolding - Slotsallé har vi mere end 25 års erfaring med salg af boliger i lokalområdet. Vores forretning ligger i hjertet af Kolding, vi har dermed stor synlighed i bybilledet, og vi er således godt lokalt forankret.

Vi er utrolig stærke i vores markedsområde bl.a., fordi alle vores medarbejdere er bosiddende i lokalområdet og ikke mindst har boet i området altid. Som ejendomsmæglerforretning har vi desuden et stort netværk i lokalområdet, som kommer vores kunder til gode i forbindelse med køb/salg af bolig.

Kompetente og veluddannede ejendomsmæglere

I vores boligforretning på Slotsallé bliver du mødt af kompetente og veluddannede ejendomsmæglere, der alle har mange års erfaring inden for bolighandel. Vores mæglere er meget lydhøre og handlekraftige over for forandringer - vi lytter til markedet og handler derudfra.

Vi bruger de sociale medier i vores markedsføring, herunder Facebook og Instagram, således at vores boliger når ud til flest mulig interesserede købere.

Vi hjælper også gerne med køberrådgivning

I forbindelse med køb af bolig tilbyder vi home køberrådgivning. Vi har køberrådgivere, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af købere. Tag en uforpligtende snak med en køberrådgiver om, hvilke fordele du kan opnå ved køb af bolig.

Find boliger til salg i Kolding-området i vores udstilling i vores forretning eller på home.dk. Vi har et væld af spændende boliger i Vonsild, Seest, Dalby, Tved, Rebæk, Strandhuse, Nr. Bjert, Drejens, Bramdrupdam m.fl. Ligeledes har vi et velfungerende køberkartotek, som du med fordel kan skrive dig op i online. Herved får du mails hver gang, der kommer en bolig til salg, som matcher dine ønsker og behov.

Kontakt din lokale ejendomsmægler i Kolding allerede i dag og få en uforpligtende snak om køb eller salg af bolig. Du finder vores kontaktoplysninger her på siden.

 

Mød os hos home Kolding - Slotsallé

Hanne Viuf Faaborg

Indehaver, Ejendomsmægler

Marc Møller Hansen

Salg og vurdering, SoME Manager

Helle Havelund

Intern sælger

Betina Tylak Sandvei

Ejendomsmægler, køberrådgiver

Hanne Viuf Faaborg

Marc Møller Hansen

Helle Havelund

Betina Tylak Sandvei

Åbningstider

Praktisk information