Ryvej 32F, Hasle, 8210 Aarhus V

26 m2 rækkehus

Kontant 999.999 kr.

AARHUS V - Hasletoppen


Oplagt studiebolig eller forældrekøb! Indflytningsklar lejlighed med god hems på bynær placering

Oplagt studiebolig og forældrekøb! Regulær 1-værelses lejlighed på rolig, privat placering - klar til overtagelse efter ønske. 

Lejligheden er beliggende i den attraktive ejerforening, Hasletoppen, i Aarhus V med kort cykleafstand til Aarhus C og eftertragtede uddannelsessteder såsom Aarhus Universitet, BSS, VIA m.fl. 
Lejligheden ligger i attraktive omgivelser i gåafstand til bl.a. indkøb, fitness, diverse spisesteder, offentlig transport samt naturen.

Lejligheden er egnet til såvel studie- og forældrekøb som til almindeligt køb. Boligen er ideel for såvel den studerende, der ønsker en bynær lejlighed med kort afstand til diverse uddannelsessteder eller til førstegangskøberen, som sætter pris på naturskønne omgivelser, kort afstand til byen samt et godt førstegangskøb.

Boligen fremstår flot med dejlige lysindfald. Lejligheden ligger så man har separat adgang hertil. God plads til sko og overtøj.

Lejligheden er lys og rummelig med et stort alrum, der rummer både køkken, spiseafsnit og sofa/Tv-område. Nydeligt badeværelse i en god størrelse med bruseniche, toilet og vask. Derudover en god hems med oplagt mulighed for opbevaring, skrivebordet og en seng.  

Med udgang fra alrummet er der flisebelagtterrasse og have med plads til bord og stole, hvorfra solen kan nydes.

Udvendigt fremstår ejendommen flot, hvilket bl.a. skyldes den veldrevne og anerkendte ejerforening, Ejerforeningen Hasletoppen. Til ejerforeningen hører gode fællesparkeringsmuligheder og til selve lejligheden hører bl.a. fælles vaskeri, fælles cykelrum, fællesgrønne fællesarealer.

home inviterer indenfor! 
1Antal rum
1986Byggeår

Økonomi

Kontantpris

999.999 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.694 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,847 / 4.705 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Andreas Damgaard
home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand

Ejendomsmægler, MDE

anda@home.dk

86152700

86152700