Østre Havevej 31, 8520 Lystrup

92 m2 rækkehus

Kontant 2.150.000 kr.

Fantastisk 2-plans rækkehus med skønne fællesarealer


Lystrup

home har nu fornøjelsen af at udbyde dette flotte 2-plans rækkehus beliggende på Østre Havevej 31. Ejendommen fremstår flot og moderniseret med tanke på detaljerne, hvilket går igen fra rum til rum, når du bevæger dig rundt i huset. Derudover skal det nævnes at boligen fremstår fuldstændig indflytningsklar. 

Man bydes velkommen i entréen med plads til sko og overtøj, hvorfra der er videre adgang til husets køkken. Køkkenet er med spiseplads og gulvvarme. Herfra videre adgang til husets rummelige stue, hvor der er plads til leg og aktiviteter for familien. Stuen byder også på et dejligt lysindfald. Fra stuen er direkte udgang til terrasse.

På første sal finder du tre gode, regulære værelser, hvor der er plads til både børn og forældrene. Derudover befinder boligens badeværelse sig også på etagen, opført i lyse materialer, og med gulvvarme til. Ligesom resten af boligen har man også her et skønt lysindfald. 

Udenfor har du en sydvendt fliselagt terrasse, hvor der er rig mulighed for at mange gode grillaftner kan nydes i godt selskab. Lige ud foran indgangen til boligen, er der et stort fællesareal med god legeplads, hvor der er mulighed for at børnene kan lege godt med de andre børn i foreningen.

Man bliver en del af den velfungerende ejerforening Lystrup Have, der består af fire afdelinger og byder på fællesarealer, legeplads, fælles torv med borde/bænke, cykelskure, vaskehus mv. I ejerforeningen er der et godt fællesskab, hvor der i løbet af året afholdes hyggelige havedage eller grillaftener.

Rækkehuset er beliggende i kort afstand til offentlig transport, hvor både letbanen og busserne er i gåafstand. Lystrup byder på gode indkøbsmuligheder, svømmehal, skoler, daginstitutioner, sublimt foreningsliv samt gode stisystemer, der gør at børnene frit kan færdes til venner og skole. Endvidere er der nem adgang til motorvejsnettet, og boligen er beliggende i en afstand af cirka 15 minutters kørsel fra Aarhus. 

Lyder det som noget for dig, så ring til home på tlf. 86 22 22 00 for en fremvisning

4Antal rum
1986Byggeår
15168 m2Grundareal
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

2.150.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.346 kr.

Udbetaling

110.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,393 / 9.978 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Christian Clausen
home Lystrup - Hjortshøj

Butikschef, Ejendomsmægler, MDE

ccla@home.dk

86222200

86222200