Velkommen hos home Lystrup - Hjortshøj

Din lokale ejendomsmægler

Hos home Lystrup-Hjortshøj har vi sloganet ”menneske før mægler”. Vi ved med andre ord, hvor stor en beslutning det er at sælge og købe bolig. Derfor har vi altid kunden i højsædet og gør en dyd ud af at give en førsteklassesoplevelse, hvad enten der er tale om salg eller køb af bolig.

Med en butikschef, der har boet i Lystrup i 19 år, kender vi området særdeles godt. Flere og flere søger bolig i områder, som de ikke er bekendte med. Netop her er det indgående kendskab en stor fordel, da nøgleordet for boligkøb er tryghed – både ift. mægleren, men i lige så høj grad til området.

Vi sørger for konstant at være i udvikling og bruger derfor mange ressourcer på løbende efteruddannelse af vores medarbejdere. Bolig og ”salg” er vores helt store lidenskab – derfor får du hos home Lystrup-Hjortshøj ikke bare en mægler, der kommer og låser døren op for kunderne. Du får i stedet en topengageret mægler, der sætter en ære i at behovsafdække kunderne, så sandsynligheden for et salg bliver så stor som mulig.

Én af home Lystrup-Hjortshøjs helt store fordele er, at butikken er en del af 4 butikker med samme indehaver – heriblandt home Aarhus Nord, home Egå-Risskov og home Hammel. På tværs sælger vi alt fra villaer, rækkehuse, andelsboliger og lejligheder. Dette betyder, at vi er i dialog med rigtig mange købestærke kunder hver eneste dag og kan hjælpe købere med at udvide deres geografiske horisont, hvilket også er en stor fordel for dig som sælger. Dette er ligeledes årsagen til, at vi også har stor succes med salg af boliger i Hornslet, Mørke og Ryomgaard.

I forbindelse med køb af bolig tilbyder vi home køberrådgivning. Her sørger vi for at guide dig trygt og sikkert igennem bolighandlen og kan også hjælpe med prisforhandling af boligen.

Hos os har vi en fastansat fotograf tilknyttet, hvilket giver os en uvurderlig fleksibilitet og nogle helt unikke muligheder, som er medvirkende til et godt og hurtigt salg af din bolig.

Kontakt os for en uforpligtende snak omkring dine muligheder på tlf. 86 22 22 00 og lad os sammen realisere dine drømme.

 

Mød os hos home Lystrup - Hjortshøj

Andreas Bjerregaard

Indehaver & Ejendomsmægler, MDE

Christian Clausen

Butikschef, Ejendomsmægler, MDE

Mads Thorup

Salgschef & Ejendomsmægler, MDE

Amalie Damgaard Jensen

Ejendomsmægler,MDE & Køberrådgiver m/Tryghedsmærke

Jasmina Heldic

Sagsbehandler

Christer Malfoy Rise

Fotograf

Inuk Lukas Lings Skifte

Trainee

Andreas Bjerregaard

Christian Clausen

Mads Thorup

Amalie Damgaard Jensen

Jasmina Heldic

Christer Malfoy Rise

Inuk Lukas Lings Skifte

Åbningstider

Praktisk information