Velkommen hos home Aarhus N

Din lokale ejendomsmægler

home Aarhus Nord er en del af et stærkt netværk på tværs af 4 butikker der arbejder sammen om at give dig en professionel og tryg bolighandel. Alle fire forretninger arbejder tæt sammen om din bolighandel, men trods det betaler du kun for ét salær. Vi vil gerne, at du får en kundeoplevelse ud over det sædvanlige – og er så tilfreds, at du vælger at anbefale os til dem, du kender.

Med et stærkt netværk i ryggen, rammer vi en større køberskare, som gør at vi allerede har kontakt til flere købeklare købere, der blot venter på, at den helt rigtige bolig kommer til salg. Så går du med tanker om at sælge din bolig i det nordlige Aarhus, hvad end det er villa, rækkehus, ejerlejlighed, andelsbolig eller projektbolig, er home Aarhus Nord dit sikre valg. Vi kan garantere et dynamisk og top-motiveret team af erfarne ejendomsmæglere.

I vores daglige mæglerarbejde vægter vi tillid, et højt fagligligt niveau og tæt dialog med vores kunder højt.

home køberrådgivning

Hos home Aarhus N har vi et stærkt fagligt køberrådgivningsteam klar til at hjælpe dig trygt igennem dit boligkøb. Din personlige køberrådgiver ordner alt det besværlige og giver dig tryghed, når du skal købe en bolig. Vores køberrådgivere har baggrund som uddannet jurist, ejendomsmægler og med en særlig uddannelse i at rådgive købere. Det betyder, at du kan få en professionel rådgivning fra A-Z, hvis du har brug for hjælp til dit boligkøb.

Kontakt os i dag - eller kig ind forbi forretningen

Book tid til byens skarpeste salgsvurdering eller køberrådgivning - det er gratis - og lad os realisere dine boligdrømme. Vi står klar til at assistere dig i både salg og køb af bolig. Kontakt os på 87424040 eller kig forbi vores forretning på Tordenskjoldsgade 19, 8200 Aarhus N.

Mød os hos home Aarhus Nord

Andreas Bjerregaard

Indehaver & Ejendomsmægler, MDE

Mads Thorup

Salgschef & Ejendomsmægler, MDE

Michael Tholstrup

Salg/vurdering, Vurd.specialist for RD

Andreas Bollerup Jensen

Ejendomsmægler,MDE & Køberrådgiver m/Tryghedsmærke

Nicolai Odgaard

Ejendomsmægler, MDE

Jasmina Heldic

Sagsbehandler

Victor Sund Glerup

Ejendomsmægler, MDE

Christer Malfoy Rise

Fotograf

Caroline Engelund Engelbreth

Trainee

Christopher Kjær Johannesen

Intern sælger

Andreas Bjerregaard

Mads Thorup

Michael Tholstrup

Andreas Bollerup Jensen

Nicolai Odgaard

Jasmina Heldic

Victor Sund Glerup

Christer Malfoy Rise

Caroline Engelund Engelbreth

Christopher Kjær Johannesen

Åbningstider

Praktisk information