Møllekrogen 14, 2800 Kongens Lyngby

89 m2 rækkehus

Kontant 5.075.000 kr.

RUMMELIG, LYS OG INDBYDENDE BOLIG MED SYDVENDT HAVE


Lad os byde indenfor på en fremvisning af Møllekrogen 14 – her venter et veldisponeret og velplaceret  rækkehus beliggende godt tilbagetrukket på et lukket boligvænge i eftertragtede omgivelser. Dette rækkehus på 120 etagemeter præsenterer sig som et hyggeligt og indbydende hjem, der står klar til at tilbyde dig og din familie en atmosfære af hjemlig komfort og funktionalitet.
Ejendommen er opført i 1946 som er opført med et klassisk arkitektonisk udtryk. Huset ligger roligt og tilbagetrukket på det lukkede boligvænge, og det bliver særligt et plus, når det kommer til udearealerne. Den 251 kvadratmeter store grund er anlagt med en indkørsel med plads til 2 biler, et overdækket indgangsparti, skure og en dejlig, sydvendt baghave – her er der flere hyggelige kroge, hvor man kan nyde solen fra morgen til aften, og der er rigelig plads til leg, aktiviteter og afslapning.
I stueplan træder I ind i en entré, som leder videre til husets hjerte – et lysfyldt, åbent opholdsrum. Her ligger køkkenet i åben forbindelse med spisestuen og dagligstuen, der alle nyder godt af en strøm af naturligt lys og udsigt til den sydvendte terrasse og have. Opholdsrummet indbyder til samvær og afslapning, samt en naturlig overgang til de udendørs omgivelser, hvilket bliver en stor fordel i de lune måneder. På førstesalen finder I et tidløst badeværelse og tre rummelige værelser. I kælderen møder I endnu et badeværelse, samt et disponibelt rum, der tilbyder mange anvendelsesmuligheder.
Jeres tætte nabolag huser bl.a. handlemuligheder, skole og legeplads, og der er heller ikke andet end 1,5 kilometer til Lyngby St. og alle Lyngby Hovedgades faciliteter. I kan cykle til naturoplevelserne omkring Lyngby Sø på 7 minutter, og som prikken over i’et ligger motorvejen kun få minutter væk, hvilket er ideelt for pendleren.
4Antal rum
1946Byggeår
2Antal toiletter
251 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

5.075.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.099 kr.

Udbetaling

255.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

29,209 / 23.729 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Gitte Severs
home Kgs. Lyngby

Partner, Ejendomsmægler & Valuar, MDE

gise@home.dk

45 93 24 44

45 93 24 44