Kildestræde 46-48, 4500 Nykøbing Sj

163 m2 rækkehus

Kontant 875.000 kr.

Super charmerende rækkehus med to selvstændige boliger


Centralt beliggende nær indkøb og byliv

På Kildestræde 46-48, helt centralt i Nykøbing Sjælland, udbydes nu et spændende rækkehus med to selvstændige boligenheder fri for lejemål. Der er dermed mulighed at for selv at benytte begge enheder, udleje den ene for ekstra indtægt eller simpelthen udleje begge. Mulighederne er mange og vi glæder os til at vise jer rundt.
To selvstændige boliger ligger her side om side, med hver deres skønne og solrige haver og hver deres to, velindrettede etager. Begge med super charmerende førstesale med skrå vægge og gesimser og stueetager med køkken, bad og stuer samt udgang til de dejlige haver.
I nummer 48 ligger den største bolig. Her får I, fordelt over to plan, to store stuer, hvoraf den på førstesalen også er yderst velegnet som stort soveværelse. Her er et godt værelse, fint køkken, entré med trappe til førstesalen, badeværelse med brus, opbevaringsrum og en skøn udestue med udgang til haven.
I nummer 46 finder I et rummeligt køkken, en stor stue, entré, badeværelse og et godt værelse, ligesom I også her får en fin udestue med udgang til haven.
Gennem begge boliger er der indrettet i tidløse udtryk med lyse materialer. Her er brugbare og funktionelle faciliteter og samtidigt gode muligheder for, at nye ejere kan sætte eget præg på udtrykket i begge boliger.
Haverne er hyggeligt anlagt med plæner, terrasser, skure og udhuse. Her får I virkelig nogle skønne oaser midt i byen.
Med en adresse på Kildestræde 46 og 48 får I alle byens tilbud inden for ganske korte gå- og cykelafstande. Handelsstrøget, Algade, med hyggelig shopping og spisesteder, skole, der kan tilgås på få minutter, et stort udbud af velassorterede dagligvarebutikker, teater og alle de praktiske ting som lægehuse, tandlæge, bank og station.

Rundt om hele byen får naturelskerne de smukkeste omgivelser i skove, over åbne vidder og ved nogle af landets absolut smukkeste kyststrækninger.
4Antal rum
1900Byggeår
2Antal toiletter
373 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

875.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.179 kr.

Udbetaling

45.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,117 / 4.037 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kenneth Kristoffersen
home Nykøbing Sjælland

Ejendomsmægler MDE

kesk@home.dk

59 93 10 00

59 93 10 00