Jacob Appels Alle 28, 2770 Kastrup

102 m2 rækkehus

Kontant 4.595.000 kr.

Nyrenoveret rækkehus med have i det attraktive Løjtegårds-kvarter


Beliggende tæt på både indkøb, daginstitutioner og natur


I dette rolige og familievenlige kvarter udbyder vi nu et skønt rækkehus i tre plan med en vestvendt have. Rækkehuset er i komplet indflytningsklar stand, og er beliggende på en hyggelig og fredelig allé. Her er trygge rammer for jeres nye tilværelse og børnenes opvækst. Velkommen til

Rækkehuset blev opført i 1950, og det står pænt med gule sten og rødt tegltag. Fortil er der indkørsel til bilen og plads til cyklen, og bagtil kan I nyde masser af solskinstimer, for her venter en vestvendt have. Ydermere er der et skur i forlængelse af haven.

Husets 153 etagemeter fordeler sig over en god planløsning i tre plan. I træder ind i den rummelige entre med rigeligt plads til overtøjet og mærker med det samme husets sjæl, når den charmerende, snoede trappe tager jer op på førstesalen, hvor der venter en repos, tre gode værelser og et flot badeværelse fra 2023 med separat bruseniche, væghængt toilet og gulvvarme. I husets stueplan er der fokuseret på samværet, og etagen er på skøn vis udnyttet til køkken og stue. De madglade får frie udfoldelsesmuligheder her i hjemmet, for køkkenet er et rummeligt, moderne og stilrent HTH-køkken fra 2023 med flotte hvide elementer, mørk bordplade og alt i hårde hvidevarer inkl. induktionskogeplader og Quooker. I den sammenhængende, lyse stue smelter inde og ude sammen takket være den direkte udgang til haven. Desuden har stuen og 1. sal fået behandlet de originale plankegulve, som giver en masse charme til huset.

I den tørre, varme kælder er der højt til loftet og mange muligheder. Her er fyrrum, praktiske vaskefaciliteter, viktualierum samt to disponible rum hvoraf det ene har egen indgang fra haven.

Udenfor skal I kun få hundrede meter fra hoveddøren, før I finder flere legepladser samt Amagerhallen med alskens idrætsfaciliteter og den populære Travbanepark, der byder på et stort, grønt område og bl.a. en fantastisk kælkebakke ved vintertid. Børnene får kort til Løjtegårdsskolen, der er 600 meter væk, ligesom der er gåafstand til nærmeste børnehus og supermarkeder. Man er desuden godt forbundet her på adressen, for Tårnby Station med busser og regionaltoge er kun 1,5 kilometer væk, og så er der ikke mere end otte kilometer på cykel til Indre By og Rådhuspladsen. Motorvej E20 rammes også nemt og hurtigt, og det samme gælder Københavns Lufthavn.

Kontakt os for en fremvisning!
5Antal rum
1950Byggeår
242 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.177 kr.

Udbetaling

230.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

26,363 / 21.546 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Torben S. Hansen
home Kastrup, Tårnby & Dragør

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

tohan@home.dk

32 82 01 00

32 82 01 00