Velkommen hos home Kastrup, Tårnby og Dragør

Din lokale ejendomsmægler

Hos home Kastrup, Tårnby og Dragør er du sikret en professionel bolighandel, hvor tillid og tryghed er i højsæde ved salg af bolig hos en af vores ejendomsmæglere. Vi ved, at en bolighandel er en stor oplevelse, og vi bestræber os på at tilpasse hver enkelt salg til hver enkelt sælgers behov med grundighed og erfaring som hjørnestenene i dit boligsalg i Tårnby, Kastrup og Dragør.

Ønsker du salg af villa, rækkehus, lejlighed eller andelsbolig i Dragør, Tårnby og Kastrup, kan du trygt kontakte os. Har du et sommerhus, der skal sælges, kan du også overlade opgaven til vores ejendomsmægler i Dragør. Vi har bolig til salg i Søvang, Pilegårdskvarteret, Dragør og Kastrup og kan også sælge din bolig.

home Køberrådgivning – trygt boligkøb i Kastrup, Tårnby & Dragør

Vores køberrådgiver hjælper dig trygt og sikkert igennem dit boligkøb i Tårnby, Dragør og Kastrup. Om det er køb af villa, køb af lejlighed eller sommerhus, hjælper vi dig med din bolighandel. Lad os tjekke prisen, papirerne og tage den svære forhandling, inden du køber bolig hos en anden mægler end home. Som home Køberrådgiver hjælper vi dig fra A til Å – så kan du føle dig helt tryg, når du skriver under på købet af dit nye hjem.

Få den bedste kundeoplevelse ved køb og salg af bolig i Kastrup

Du kan forvente mere end det sædvanlige hos ejendomsmægler Kastrup, Tårnby & Dragør, da vi altid bestræber os på at give den bedste kundeoplevelse som ejendomsmægler Dragør i forbindelse med køb og salg. Din tilfredshed er altafgørende for os, og det er et privilegium at hjælpe dig godt på plads i boliglivet.

Vi kan endvidere tilbyde dig national online markedsføring. Vores fantastiske netværk, faglige stolthed og ihærdighed er med til at gøre ejendomsmægler Kastrup, Tårnby & Dragør til dit helt rigtige valg af ejendomsmægler Tårnby og omegn.

Kontakt os allerede i dag

Kig forbi eller ring til os på: 32 82 01 00. Vi glæder os til at hjælpe dig godt hjem.

Mød os hos home Kastrup, Tårnby & Dragør

Torben S. Hansen

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

Morten Holm Hansen

Partner

Anders Bjerregaard

Partner, Ejendomsmægler MDE

Alexander Læssøe

Salg og Vurdering

Christian Frig

Salg og Vurdering

Lene Andersen

Ejendomsmægler, MDE

Tanita Sørensen

Sagskoordinator

Louis Joensen

Salg

Mike Heinrich Tingleff

Salg

Emil Sørensen

Salg

Åbningstider

Praktisk information