Holmstruphøjvej 68, Holmstrup, 8210 Aarhus V

112 m2 rækkehus

Kontant 2.798.000 kr.

AARHUS V - Holmstruphøj


1-plans rækkevilla med skøn terrasse og dejlige omkringliggende fællesarealer med legeplads

home byder nu velkommen til dette skønne rækkehus på Holmstruphøjvej 68! Der er tale om denne 112 m2 store bolig i 1 plan, hvor I har stigeopgange til nogle gode hemse med ovenlysvinduer i 2 af soveværelserne. Huset der ligger på et roligt, blindt vænge, hvor boligerne ikke ofte kommer til salg.
Boligen byder på:
Indgang i enten gæsteentré eller bryggers med vaskemaskine samt tørretumbler og teknik. I bryggerset findes også trappestige til loftet, der byder på gode opmagasineringsmuligheder. Rummeligt, funktionelt køkken med megen opbevaringsplads samt god plads til spiseafdeling lige ved. Skøn opholdsstue med god plads til endnu et spiseafsnit eller kontorplads, samt oplagt TV-/sofakrog. Derudover byder boligen på 3 regulære værelser i gode størrelser, hvor 2 af soveværelserne som nævnt har hems med plads til soveafdeling eller hulekrog. Fint badeværelse med bl.a. toilet, vask og bruseniche.
Fra alrummet er udgang til den dejlige terrasse! Her får man god plads til større gæstesammenkomster omkring grillen. Terrasserne bagved og foran huset er overskuelige med tanke på, at disse skal være nemme at holde, så du får mere tid til at nyde de vidunderlige aktiver med god luft og mulighed for at nyde solen hele dagen. På den anden side af hækken er legeplads - et fantastisk ekstraaktiv for børn og børnebørn!
Yderligere byder ejendommen på carport med skur og god plads til barnevogn, cykler o.l. samt ekstra opbevaringsplads.
Området kan betegnes som dejligt og privat. Ydermere er der kort afstand til gode indkøbsmuligheder og offentlig transport - samt oplagte muligheder for hyggelig gå- og løbeture i de rolige og naturskønne omgivelser ved Hasle Bakker. 

home byder velkommen til en skøn boligoplevelse og en sjældent udbudt mulighed!

4Antal rum
1984Byggeår
292 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.798.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.201 kr.

Udbetaling

140.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

16,080 / 12.947 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Theis Westergaard
home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand

Indehaver & ejendomsmægler, MDE

west@home.dk

86152700

86152700