Holmkærvej 102, 8380 Trige

96 m2 rækkehus

Kontant 1.998.000 kr.

Velholdt rækkehus på attraktiv beliggenhed med et fantastisk udemiljø


Trige

Nu har du muligheden for at blive ejer af dette velholdte og moderne rækkehus på 96 veludnyttede kvadratmeter med et helt fantastisk udemiljø.

Beliggenheden er i et eftertragtet kvarter i Trige by med kort afstand til både skole, indkøb og offentlig transport. Herudover har du et dejligt naturskønt område lige udenfor døren.

Rækkehuset er lyst og moderne og består af en stueetage og en 1. sal. Du træder ind i entréen, hvor der er plads til overtøjet og sko. Videre herfra går man ind i den flotte opholdsstue med et skønt lysindfald, og hvor du har plads til både sofaarrangement og spiseplads. Fra stuen er her både udgang til den hyggelige baggård, hvor der i dag står et drivhus samt den skønne terrasse. Fra stuen er her også adgang til boligens køkken med god skabs- og bordplads, der fremstår flot og med alt i hårde hvidevarer fra 2022.

1. salen byder på tre gode værelser, som alle er yderst regulære og uden skråvægge. Fra det ene værelse har man udgang til en hyggelig altan.
Derudover skal det nævnes, at de fleste boliger på vejen kun er med to værelser på 1. sal og en mindre stue, men lige netop denne har ekstra kvadratmeter, der er godt udnyttet.

På 1. salen har man også rækkehusets badeværelse, der har en god størrelse med separat bruseniche og et vindue.

Alt i alt et solidt rækkehus fra 1987, der fremstår i rigtig flot stand, hvor enhver kvadratmeter er udnyttet. Holmkærvej er centralt beliggende i Trige og rummer både unge børnefamilier og seniorer. Hver bolig har egen p-plads og der er desuden gæste p-pladser. Derudover har man grønne fællesarealer med god plads til samvær og leg.

home Aarhus Nord byder velkommen til et velholdt og attraktivt rækkehus med en skøn beliggenhed. Kontakt os på 87 42 40 40, hvis du ønsker en fremvisning.
4Antal rum
1987Byggeår
168 m2Grundareal
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

1.998.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.639 kr.

Udbetaling

100.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

11,581 / 9.324 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mads Thorup
home Aarhus Nord

Salgschef & Ejendomsmægler, MDE

thorup@home.dk

87424040

87424040