Fejøvej 7A, 4500 Nykøbing Sj

105 m2 rækkehus

Kontant 1.395.000 kr.

Charmerende 4 værelses rækkehus centralt i Nykøbing Sjælland


Dejlig lukket have samt carport med udhus

Helt centralt i Nykøbing Sjælland og altså tæt på alle byens mange tilbud, udbydes nu dette charmerende rækkehus. Her får parret eller den lille familie den perfekte planløsning, en overskuelig og solrig have og korte afstande til skøn natur.

Det hyggelige rækkehus på Fejøvej 7A er perfekt til det ældre ægtepar, hvis børn er fløjet fra reden og nu ønsker at nedskalere, til den lille nystartede familie eller til den enlige der holder af god plads.
Med tre gode værelser, praktisk bryggers, en god entré, et pænt badeværelse og en stor, indretningsvenlig stue, der ligger i åben forbindelse med husets køkken, er pladsen her fordelt over alt hvad parret eller den lille familie har behov for.

Faciliteterne i huset fremstår alle velholdte og brugbare. Pladsen i stuen suppleres af en skøn udestue, der kan bruges gennem hele året og hvor der er plads til både ekstra spisebord og loungemøbler. Herfra er der udgang til en dejligt solrig terrasse, der ligger perfekt orienteret mod sydvest og udgør det oplagte spot til sommerens hyggelige middagsselskaber.
Her bliver I en del af et hyggeligt kvarter, der er både trygt, roligt og tæt på alt hvad I skal bruge i hverdagen. Skole, indkøb, daginstitutioner og dejlig natur er alt sammen at finde inden for få minutters gang eller cykeltur, ligesom der er rige muligheder for de naturelskende for at nyde skønne oplevelser i det fri i både skov, ved vandet og over de store, åbne vidder, der omkranser byen.
Vi glæder os til at vise jer rundt.

4Antal rum
2011Ombygget
870 m2Grundareal
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

1.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.350 kr.

Udbetaling

70.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,118 / 6.408 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Nielsen
home Nykøbing Sjælland

Indehaver, ejendomsmægler MDE

jnie@home.dk

59 93 10 00

59 93 10 00