Eldalen 4B, Eldal, 8210 Aarhus V

104 m2 rækkehus

Kontant 2.295.000 kr.

AARHUS V


125 m2 centralt placeret halvt dobbelthus med 22 m2 udestue og dejlig, privat have bag huset!

home har nu fornøjelsen af at udbyde dette dejlige halve dobbelthus med 125 m2 i 2 plan + ca. 22 m2 udestue, skøn overskuelig terrasse samt have i private omgivelser bag huset - og en attraktiv beliggenhed med kort afstand til Aarhus C. og storbylivet til den ene side, og de bedste indkøbsmuligheder i Tilst til den anden side samt motorvejsnetværket. Der er netop nu ved at blive anlagt ny vej og støjværn for den lille, hyggelige vej her på Eldalen. Dette kommer til at skabe et endnu mere attraktivt miljø for hjemmet her på Eldalen 4B, hvor man dels skærmer for trafikken på Viborgvej og får mere private rammer – men samtidig har udsigt fra de øverste plan til smuk natur på den anden side af vejen.
Huset er 80 m2 i det øverste plan og 45 i underetagen. I alt er her 104 m2 godkendt til beboelse og 21 m2 registreret kælder. Derudover en ca. 22 m2 stor udestue (ikke reg. I BBR).
UNDERETAGE: Her er entré med god garderobeplads. Bryggers med vaskefaciliteter: Rummeligt badeværelse med toilet, vask og bruseniche. 2 gode og regulære soveværelser.
OVERETAGE: Stort og skønt køkken-/alrum samt opholdsstue i ét med dejligt lysindfald, flot nyt køkken fra år 2024 og god plads til TV-/sofaafdeling samt spiseafdeling med plads til mange gæster. Herfra udgang til hyggelige udestue, terrasse og den afskærmede have. Derudover et oplagt masterbedroom samt lækkert badeværelse med toilet, vask og bruseniche.
Ejendommens terrasser foran og bag huset er hyggelige, hvor solen fanges fra morgen til aften på de forskellige skønne terrasser i skønne omgivelser. Terrasserne er oplagte til dejlige grillstunder i hyggeligt samvær. Haven er hyggelig og privat med god plads til boldspil, leg og gæstesammenkomster. Derudover har I foran huset en carport samt skur med plads til haveredskaber, cykler osv.
Denne skønne ejendom på Eldalen 4B ligger som et halvt dobbelthus/rækkehus med ejerlejlighedsstatus, hvor man har eksklusiv brugsret til sit eget udeareal og selv står for den løbende prægsætning samt vedligehold på hver sin bolig. Det er en central og bynær beliggenhed i Aarhus V med kort afstand til gode indkøbsmuligheder, specialbutikker, bus, skole og meget mere! Læg hertil, at bygrænsen til Aarhus City og storbylivet ligger kun ca. 4 km fra ejendommen.
home byder velkommen!

3Antal rum
1986Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

2.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.670 kr.

Udbetaling

115.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

13,281 / 10.693 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Theis Westergaard
home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand

Indehaver & ejendomsmægler, MDE

west@home.dk

86152700

86152700