Anemonevej 35, 8410 Rønde

58 m2 rækkehus

Kontant 1.298.000 kr.

Sjældent udbudt ejerlejlighed med eftertragtet placering


Nær natur og byliv

Vi udbyder denne eftertragtede adresse i dejlige Rønde, hvor der ikke tit kommer boliger til salg. Med sin veltænkte planløsning og gode placering tæt på hverdagens fornødenheder samt naturskønne omgivelser er dette hjem garanteret at kunne tilfredsstille selv de mest kræsne købere.

Lad os tage et nærmere kig på hjemmet, der er del af en klyngebebyggelse fra 1987. Her bliver I mødt af en charmerende facade af røde mursten omhegnet af hæk, så I får godt med privatliv. Til ejendommen er der også en rummelig parkeringsplads, hvor I trygt kan parkere bilen, og husets bagside præsenterer sig flot med en privat have og en vestvendt terrasse: Slap af i eftermiddagssolens lys eller invitér til hyggelige grillaftener. Afslutningsvis er der også et skur med plads til opbevaring.

Måske er I førstegangskøbere, seniorer eller et par, som søger et hjem, der er lige til at flytte i. Det begynder med en fordelingsentré, og herfra har I adgang til en rummelig stue og alrum i ét, hvor køkkenet i lyse materialer ligger i åben forbindelse heraf. Og fra stuen kan I tilgå terrassen, ellers fordeler resten af hjemmets 58 kvadratmeter sig på et stort soveværelse med indbygget skabsvæg, samt et rummeligt badeværelse i hvide fliser med nyere sanitet og badeværelsesmøbler. Stor bruseniche og vaskefaciliteter. 

I bosætter jer i dejlige omgivelser i det sydlige Rønde; her er I tæt på Byparken og det levende byliv. Hestehaveskoven og Kalø Slotruin er lige i baghaven. I får adgang til alle byens faciliteter såsom et bredt udvalg af specialbutikker og indkøbsmuligheder. Og med både efterskole, højskole, folkeskole og gymnasium, så er der også et aktivt byliv, der byder på flere kulturarrangementer året rundt. 

P-plads til rækkehuset finder I lige ude foran den skønne syd/vestvendte flisebelagte terrasse. 

Vejnettet kan nemt føre jer til bl.a. Randers, Aarhus og videre rundt, og ellers kan I snuppe bussen fra Rønde Busterminal, der både kører til Aarhus på ca. 50 minutter eller Ebeltoft på en halv time.

Velkommen til !

Lejlighedsvis anvendelse muligt: 
Ifølge Syddjurs Kommune vil man frit kunne benytte boligen i kortere eller længere perioder af gangen for ejer. Boligen må også stå tom. Indbo medfølger ikke.
2Antal rum
1987Byggeår
3203 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.298.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.589 kr.

Udbetaling

65.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,574 / 6.000 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Morten Skovholm
home Rønde - Syddjurs

Indehaver & ejendomsmægler MDE

mosk@home.dk

86 34 15 33

86 34 15 33