Åsum Bygade 4, st.. tv., Aasum, 5240 Odense NØ

168 m2 rækkehus

Kontant 2.495.000 kr.

WALTHERGÅRDEN I ÅSUM - ET HISTORISK VINGESUS


SKAL SES OG OPLEVES - FANTASTISK GRUND OG ATMOSFÆRISK MILJØ

Denne historiske ejendom, kendt som Walthergården, ligger idyllisk placeret i det charmerende og historiske Åsum. Oprindeligt er ejendommen opført tilbage i år 1855 og er senest ombygget i år 1988.

Ejendommen har en rig historie og har været i familiens eje i 40 år, hvilket fortæller alt om at det er et fantastisk sted at leve. 

Med en imponerende størrelse på 168 kvm plus kælder er der rige muligheder og så får man tillige den fantastiske grund direkte til en beroligende bæk, hvilket skaber en særlig atmosfære med lyden af rindende vand.
Indenfor byder ejendommen på en imponerende flot hall med vægmaleri, et gæstebad, et stort køkken med dejlig spiseplads og udgang til en privat terrasse og den stor skønne have. Den højloftede og lyse stue prydes af en flot roset ligesom man får de gamle flotte plankegulve. I forlængelse af stuen er der en ekstra hyggestue eller værelse med kig til den fælles indkørsel. Via trappeløbet i hallen kommer man til 1. sal her er der et rummeligt soveværelse samt to gode værelser og et pænt badeværelse.
Den store og brugbare kælder rummer flere depotrum og et vaskerum, og man mødes igen af den historiske stemning gamle staldklinker og egetræsbjælker. 

Ejendommen byder desuden på en flot indgangsparti med overdækning og den dobbelte hoveddør, herudover er der en carport, flere skønne terrasser og depotrum i haven.
Haven er en sand oase med små hyggekroge, gamle træer og buske, og ikke mindst den dejlige beliggenhed ved den lille bæk. 

Alt i alt er dette en spændende ejendom, der fuldt ud skal opleves for at blive værdsat. 

Velkommen til Åsum Bygade 4 for en unik og historisk oplevelse.

5Antal rum
1988Ombygget
2Antal toiletter
3403 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.771 kr.

Udbetaling

125.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,332 / 11.437 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jakob Nielsen
home Odense Syd-Øst

Ejendomsmægler MDE, Indehaver, Køberrådgiver

jakobn@home.dk

65904080

65904080