Roldvej 133, Ladelund, 9610 Nørager

306 m2 villa

Kontant 2.495.000 kr.

Stor familieejendom med god beliggenhed til motorvej E45.


Oplagt til erhverv, hobby, lager, udstilling, værksted eller lignende!

Velkommen til Roldvej 133!                                                                                                                         
Med beliggenhed nær E45 og Haverslev, er Roldvej 133 en fantastisk mulighed for pendleren eller den erhvervsdrivende, på jagt efter det bedste fra begge verdener. Fra boligen kan du på ca. 30 minutter komme til både Aalborg, Hobro, Aars og Randers. 

Huset blev bygget i år 1916 og er beliggende på en 3.732 m2 stor grund. Her får du en bolig på hele 306 m2 samt yderlige 412 m2 fordelt på supplerende bygninger, perfekt til erhvervsformål. Hovedbygningen fik nyt tag i 2002. Ejendommen opvarmes med pillefyr. 

Indretning: 
Supplerende bygninger: Erhvervsdelen rummer to store haller med rig mulighed for erhverv eller diverse hobby-projekter. For enden af længen er en stor port så der er mulighed for at køre biler eller maskiner ind. Fra den bagerste hal er der adgang til et fyrrum med pillefyr samt opbevaringsplads hertil. Hovedhallen, den største af de 2, har dør ind til et stort åbent rum med bar, oplagt som gildesal eller til multirum, udstilling eller lignende.Fra rummet er der adgang til baglokalerne som består af; to depotrum, et rummeligt badeværelse/omklædning samt en stor og velholdt sauna.

Hovedbygning: fra gildesalen er der indgang til husets stue, hvor karakteristiske detaljer såsom den stenbeklædte mur med indbygget brændeovn og de smukke loftshvælvinger, giver en unik atmosfære. Rummet fungerer godt som kombineret stue og køkkenalrum i ét, med udgang til terrasse. Køkkenet er tidsløst og stilrent, med køkken-ø, granitbordplade mv.
Fra køkkenet fortsætter boligen via fordelergang, der til højre byder på bryggers med vaskefaciliteter og teknikrum, til venstre et værelse/kontor og længere fremme, husets største badeværelse med stor spa og udgang ud til terrassen. Fra gangen er der også adgang til 2 store værelser samt entréen ud til gårdspladsen. 
Herfra er der trappe op til husets overetage, der byder på et stort værelse med fritstående bjælker og walk-in, et godt badeværelse, en rummelig stue/multirum samt gode 2 værelser.

Grunden er udlagt som græsplæne, gårdsplads og fliselagt terrasse.

Lyder ejendommen som noget for dig? Book en fremvisning i dag!
7Antal rum
2002Ombygget
2Antal toiletter
3732 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.684 kr.

Udbetaling

125.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,429 / 11.477 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nicolai Karmark Bay-Klit
home Hobro - Mariagerfjord

Indehaver & Ejendomsmægler MDE

klit@home.dk

98511201

98511201