Hytkærvej 74, Marstrup, 6100 Haderslev

234 m2 landejendom

Kontant 3.395.000 kr.

Marstrup


Naturskøn landejendom ved Marstrup

Rummelig ejendom med plads til den store familie og mange muligheder 
Denne landejendom ligger ved Pamhule Skov, og her får den store eller sammenbragte familie en naturskøn ramme om familielivet. Boligen byder på masser af albuerum. Ejendommens 6,2 hektar er udlagt som mark og skov, og her er gode muligheder for at holde heste eller andre husdyr.
Ejendommen ligger naturskønt mellem skove med ridestier, men samtidig er her blot halvanden kilometer til byskiltet i Marstrup, der byder på daginstitution, idrætshal og købmand. Nærmeste skole findes i Hoptrup seks kilometer fra adressen, og med knap ti minutters kørsel til motorvejen er det let at komme omkring. Samtidig tager turen til Haderslevs centrum også blot ti minutter, og her finder I et væld af spændende butikker og gode spisesteder.
Villaen byder på to separate afdelinger, hvoraf ene er ideel til udlejning eller til den ældre generation. Førstesalen rummer et disponibelt rum med tekøkken, og her er der også mulighed for at indrette en spisesektion. Stueplanet byder på et badeværelse med separat toilet, og her er desuden en stor vinkelstue med god plads til bløde sofaer. Ligeledes er her adgang til en stor gildesal.
Den anden afdeling rummer på førstesalen et soveværelse samt tre gode værelser, og heroppe findes ligeledes et badeværelse med bruseniche og badekar. I stueplanet findes yderligere et værelse samt et gæstetoilet, og foruden bryggerset og entréen består resten af stueplanet af et køkken og to stuer i åben forbindelse. Køkkenet er indrettet med lyse elementer, hvor der er god plads til at være sammen om madlavningen. Sælger har i 2015 fået åbnet op fra køkkenet og ind til alrummet, så de står i delvis åben forbindelse med hinanden og har fået tilføjet et vinduesparti, så lyset kan strømme ind. Med en åben forbindelse til stuerne er her en lys og luftig atmosfære, og her har familien masser af albuerum.

Omkring huset findes overdækkede og åbne terrasser, hvor sommerens sol kan nydes. Her er helt  uforstyrret, og grunden giver et væld af muligheder. Ejer har i dag indrettet mindre bygning til hestehold.
Denne charmerende landejendom skal opleves med egne øjne. Kontakt derfor os på 74 53 05 45 for at bestille tid til en fremvisning.
7Antal rum
1984Ombygget
3Antal toiletter
61608 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.075 kr.

Udbetaling

170.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

19,579 / 15.466 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Hans Plesner Drud
home Haderslev - Vojens

Indehaver

drud@home.dk

74530545

74530545