Willy Brandts Vej 11, 6. tv., 2450 København SV

115 m2 lejlighed

Kontant 8.750.000 kr.

Nybyg fra 2018 med vandudsigt fra to store altaner.


Mulighed for tilkøb af p-plads

Hvad end du drømmer om at bo tæt på Indre By, lige ud til vandet eller sætter pris på flotte, moderne elementer, skal du endelig læse videre. Du har nemlig nu mulighed for at flytte ind i en fireværelseslejlighed, hvor hver en kvadratmeter er strømlinet til perfektion, mens beliggenheden gør, at du hver dag kan stå op til en betagende udsigt over vandet fra Enghave Brygge.  

Lejlighedens 115 kvm er indbegrebet af moderne æstetik og funktionel komfort. Køkkenet står flot i mørke elementer med Dekton bordplader, ekstra bred induktionskogeplade samt Quooker. Der er ydermere en stor køkkenø med god opbevaring og siddeplads. Køkkenalrummet rummer både spisestue og stue med godt lysindfald fra begge ender fra de brede vinduespartier.  

Egetræsgulve og lyse lofter og vægge er et gennemgående tema for boligen, hvis planløsning også rummer tre gode værelser med god skabsplads. I får ydermere adgang til et rummeligt badeværelse med skabsvask, væghængt toilet, brus og vaskesøjle samt gæstetoilet. Begge med skifer fliser og Dornbracht armaturer.  

Med en placering øverst i ejendommen på 6. sal kommer de to store altaner virkelig til deres ret. De placerer sig mod øst og vest, og når solen er fremme vil den altid ramme mindst én altan.  
Foruden at have vandet i baggrunden vender den ene altan ind mod det hyggelige udendørs fællesareal, der er udformet med stier blandt den grønne beplantning.  

Adressen på Willy Brandts Vej 11 er placeret midt i det eftertragtede Enghave Brygge, hvor du har vandet lige uden for hoveddøren. I ejendommen er der mulighed for at låne kajekker og SUP i kajaklaget og mange beboere mødes til morgenbadning året rundt.  

På hjørnet af ejendommen ligger et minimarket og på naboøerne finder ud ikke mindre end fire restauranter, vinbar, bager og der er jævnligt besøg af sauna, foodtrucks mv.  

I 2024 åbner Enghave Brygge metrostation kun 500 meter væk. Er du på cykel, kan du nå Indre By på knap et kvarter, mens Islands Brygge kun ligger 5 minutter væk. Du kan gå til Fisketorvet, der lokker med sine talrige butikker og spisesteder, og så har du grønne åndehuller i alle retninger med bl.a. Amager Fælled lige på den anden side af vandet. 
JaAltan
JaElevator
4Antal rum
2018Byggeår

Økonomi

Kontantpris

8.750.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.736 kr.

Udbetaling

440.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

50,126 / 40.669 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Victor Breitenstein
home Sydhavnen & Projektsalg

Salg

vibre@home.dk

33 33 03 05

33 33 03 05