Vestervang 23, 2. mf., 8000 Aarhus C

66 m2 lejlighed

Kontant 2.198.000 kr.

Renoveret 2-værelses delevenlig lejlighed med skøn altan!


Aarhus C

home har hermed fornøjelsen af at udbyde denne attraktive 2-værelses lejlighed i elevatorejendom. Her er du tæt på alle midtbyens faciliteter, samt adgang til Botanisk Have.  

Du bliver budt velkommen indenfor i den centrale fordelingsentré, hvorfra der er plads til alle boligens øvrige rum. Den rummelige entré skaber en behagelig velkomst med god plads til sko og overtøj, hvilket gør ankomsten til lejligheden både praktisk og komfortabel.

Det nyrenoverede badeværelse byder byder på moderne faciliteter og mulighed for vaskesøjle. Herudover er der på badeværelset separat bruseniche, helt nye toilet samt smart skabsarrangement. 

Soveværelset har en god størrelse og byder på indbygget skab og plads til både seng og arbejdsområde. Herfra kan man vågne op til en betagende udsigt over Aarhus midtby og bugten, der sætter scenen for en inspirerende start på dagen.

Også fra det herlige køkken er her en dejlig udsigt. Det nyrenoverede køkken byder desuden på god skabs- og bordplads samt moderne og tidløst design. 

Lejlighedens lysfyldte stue udgør hjertet af hjemmet med en overdækket, sydvendt altan, der byder på en fantastisk udsigt. Stuens åbne layout giver mulighed for kreativ indretning af både dagligstue og spiseafdeling. Alt i alt er Vestervang 23 en unik og velbeliggende lejlighed med moderne bekvemmeligheder og en herlig udsigt, hvilket gør den til det ideelle hjem i Aarhus C.

Lejligheden henvender sig med sin gode rumfordeling sig også til forældrekøb til deling af
to. 

home byder velkommen til lejligheden, du kun kan elske at bo i! Kontakt os allerede i dag på 87 42 40 40 for en fremvisning.
JaAltan
JaElevator
2Antal rum
1986Byggeår

Økonomi

Kontantpris

2.198.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.691 kr.

Udbetaling

110.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,715 / 10.237 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Andreas Bjerregaard
home Aarhus Nord

Indehaver & Ejendomsmægler, MDE

abhome@home.dk

87424040

87424040