Vestergade 88, Tv., Svendborg C, 5700 Svendborg

75 m2 lejlighed

Kontant 1.245.000 kr.

Nyrenoveret byhus med mulighed for at få familien som nabo


Flyt to generationer sammen i to flotte separate boliger

Velkommen til Vestergade 88 og én af to flot renoverede ideelle anparter. Her får I moderne byhusstemning på en levende beliggenhed en lille smuttur fra Svendborgs brostensbelagte centrum.
Hjemmet, I har i kikkerten her, består af 75 kvadratmeter, der udfolder sig på en entré og bryggers i ét, et renoveret brusebadeværelse med gulvvarme, et regulært soveværelse med indbygget skabsplads og ellers store opholdsarealer for resten: Her får I et nyt køkken, der flyder videre til både spisestue og opholdsstue. Alt fra gulve til el er nyt og således indflytningsklart. Derfor er der vist ikke andet for end at komme ud og prøve at indrette med øjnene.
Adressen er hjemsted for en flot renoveret ejendom, der er opført helt tilbage i 1877. Huset er renoveret i 2022, og det er nymalet både ude og inde, ligesom alle døre og vinduer er udskiftet – vinduerne er endda udskiftet til støjreducerende trelagsvinduer. Ejendommen rummer to separate boliger, hvilket er ideelt for fx to generationer, der ønsker at bo ‘sammen hver for sig’. I forbindelse med renoveringen er både el og vand blevet opdelt og separeret, og der er tilmed installeret ny fjernvarmeunit. Vi kan desuden oplyse, at der er ny fliseindkørsel med en p-plads til hver bolig, et opdelt skur til opbevaring samt en nem og solrig have, som evt. kan opdeles i to.
At I er ved at forelske jer i et ‘byhus’, siger det lidt allerede: I placerer jer bynært. Først og fremmest betyder det, at I får en Rema 1000 lige om hjørnet, men I kan lige så nemt veksle indkøbene mellem den og bl.a. en Aldi (der bliver til en Netto) og en stor og velassorteret Kvickly lige ovre på den anden side, hvor I også finder butikker og en bager til lørdag formiddag. Endvidere går bussen næsten lige ude foran, som kan tage jer til Svendborgs bymidte på den beskedne tid á tre minutter, hvis benene eller cyklen ikke lige kan gøre det.
2Antal rum
2022Ombygget

Økonomi

Kontantpris

1.245.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

650 kr.

Udbetaling

65.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,252 / 5.722 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nikolai Vilhelmsen
home Svendborg

Salgschef, Ejendomsmægler, Vurderingsspecialist RD

nivil@home.dk

62214200

62214200