Vestergade 88, Th., Svendborg C, 5700 Svendborg

111 m2 lejlighed

Kontant 1.895.000 kr.

111 kvm bolig i gennemrenoveret stand


Stilren, moderne og nyrenoveret bolig tæt på midtbyen

Lad os tage et nærmere kig på Vestergade 88 – her udbyder vi nemlig en gennem renoveret ejendom bestående af to ideelle anparter.
Boligen, som vi nu skal have et nærmere kig på, rummer 111 kvm fordelt over to etager, og den er istandsat fra start til slut. Hjemmet fremstår således topmoderne, indflytningsklart og lysfyldt med bl.a. nyt køkken, nyt badeværelse, nye gulve, lofter og vægge samt nye el- og kloakinstallationer. Planløsningen i stueetagen fordeler sig over entré, et flot og ideelt udnyttet badeværelse og et stort opholdsrum, hvor det strømlinede køkken, med alt i hårde hvidevarer, ligger i åben forbindelse med spise- og dagligstuen. Dertil kommer 1. salen med to værelser, en hems og et loftrum.
Adressen er hjemsted for en flot renoveret ejendom, der er opført helt tilbage i 1877. Huset er renoveret i 2022, og det er nymalet både ude og inde, ligesom alle døre og vinduer er udskiftet – vinduerne er endda udskiftet til støjreducerende trelagsvinduer. Ejendommen rummer to separate boliger, hvilket er ideelt for fx to generationer, der ønsker at bo ‘sammen hver for sig’. I forbindelse med renoveringen er både el og vand blevet opdelt og separeret, og der er tilmed installeret ny fjernvarmeunit. Vi kan desuden oplyse, at der er ny fliseindkørsel med en p-plads til hver bolig, et opdelt skur til opbevaring samt en nem og solrig have, som evt. kan opdeles i to.
At I er ved at forelske jer i et ‘byhus’, siger det lidt allerede: I placerer jer bynært. Først og fremmest betyder det, at I får en Rema 1000 lige om hjørnet, men I kan lige så nemt veksle indkøbene mellem den og bl.a. en Aldi (der bliver til en Netto) og en stor og velassorteret Kvickly lige ovre på den anden side, hvor I også finder butikker og en bager til lørdag formiddag. Endvidere går bussen næsten lige ude foran, som kan tage jer til Svendborgs bymidte på den beskedne tid á tre minutter, hvis benene eller cyklen ikke lige kan gøre det.
4Antal rum
2022Ombygget

Økonomi

Kontantpris

1.895.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

976 kr.

Udbetaling

95.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,991 / 8.674 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nikolai Vilhelmsen
home Svendborg

Salgschef, Ejendomsmægler, Vurderingsspecialist RD

nivil@home.dk

62214200

62214200