Tordenskjoldsgade 87, 1. tv., 8200 Aarhus N

84 m2 lejlighed

Kontant 3.298.000 kr.

Charmerende og velindrettet 3-værelses med altan


Trøjborg - Aarhus N

home Aarhus Nord har nu fornøjelsen af at udbyde denne charmerende og velholdte 3-værelses med en optimal planløsning, beliggende i det eftertragtede Trøjborg. Placeringen er ideel med skov og vand inden for kort afstand, samtidig med at Trøjborg emmer af liv og atmosfære med et væld af indkøbsmuligheder, hyggelige caféer og biograf.
Lejligheden er indrettet med omtanke, og du bliver budt indenfor i lejlighedens centrale entré/fordelingsgang, hvorfra samtlige af ejendommens rum kan tilgås. 
Køkkenet er rummeligt med masser af opbevaringsplads og herfra er der udgang til lejlighedens godt beliggende altan, hvor aftensmaden kan nydes ud til hyggeligt grønt gårdmiljø. Lejlighedens stue og rum er alle med store vidnuespartier og dejlige lysindfald. I stuen finder man hertil lejlighedens charmerende karnap med udsigt ned over Trøjborgs hyggelige hovedgade, Tordenskjoldsgade, hvor Trøjborgs atmosfære virkelig kan fornemmes.

Fra stuen kan der nemt åbnes op gennem skydedøre til sideliggende værelse, såfremt indretning "en-suite" er at foretrække. Endvidere byder lejligheden på et tredje værelse, som også har en god størrelse med aftensol og med udsigt over det grønne gårdmiljø.

Lejligheden byder ligeledes på et rummeligt badeværelse med separat bruseniche og vaskesøjle i tidløse materialer. 

Det tilhørende gårdmiljø er en dejlig oase med indrettede skift mellem store og mindre rum med bænke, ro og plads til fordybelse.

Trøjborg, kendt som "byen i byen", tilbyder alt, hvad en beboer behøver i sin dagligdag - og mere til. Med et omfattende udvalg af butikker, caféer, restauranter og endda en biograf behøver Trøjborgs beboere sjældent at søge langt væk. Med Aarhus Universitet og byens centrum som nære naboer er Trøjborg et yderst attraktivt sted at slå sig ned. Hvis du elsker skov og strand, og gerne vil nyde naturen med årstidernes skiften, er Risskov med hundeskov og sideliggende badevenlig strand beliggende indenfor 300 meter

Lyder dette som noget for dig, så tøv ikke med at kontakte home Aarhus Nord for en fremvisning allerede i dag på 87 42 40 40.
JaAltan
3Antal rum
1933Byggeår

Økonomi

Kontantpris

3.298.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.751 kr.

Udbetaling

165.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

19,025 / 15.320 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Andreas Bollerup Jensen
home Aarhus Nord

Ejendomsmægler,MDE & Køberrådgiver m/Tryghedsmærke

ajen@home.dk

87424040

87424040