Strubjerg 23, 2. tv., 9400 Nørresundby

111 m2 lejlighed

Kontant 1.398.000 kr.

NØRRESUNDBY


4 -værelses lejlighed med 2 badeværelser og altan

Flot velindrettet 4-værelses lejlighed beliggende i et område med store grønne friarealer og gode parkeringsforhold uden betaling. Tæt til indkøbsmuligheder, Fitness World, motorvejsnettet og med gode busforbindelser til og fra Aalborg Centrum. 
Nu har du muligheden for at få denne store fine 4 vær. lejlighed på hele 111 kvm.
Velkommen indenfor i denne fine indflytningsklare lejlighed. Vi starter i fordelingsentré, hvorfra der er adgang til alle lejlighedens rum. Fra entréen går man ud til det skønne køkken, som er stort og rummeligt. Køkkenet består af moderigtig mørke elementer og alt i hårdhvidevarer, selv et vinkøleskab. Stort lys og regulær opholdsstue med sydvestvendt altan samt stort vinduesparti, som bringer masser af lys ind. Stuen har en god størrelse, så det er muligt at indrettet en hyggekrog med plads til sofagruppen samt spiseafdeling. Flot istandsat badeværelse muret bruseniche, vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler, så man har det hele lige ved hånden. Stort soveværelse med god plads, nogle benytter også dette rum til spisestue. Mellemgang med indbyggede skabsvæg med stort soveværelse samt med tilhørende flot badeværelse. Dette er som en mindre lejlighed i sig selv, og perfekt til en teenager. Mindre værelse/kontor som i dag benyttes som walk-in-closet.
Hele lejligheden fremstår dejligt lys, flotte lyse parketgulve, hvide lofter. I kælderen er der eget pulterrum samt fælles vaskeri, cykelrum. Desuden er der gildesal, som beboerne har mulighed for at leje, hvis der skal holdes fest.
Kontakt home Nørresundby for en fremvisning af denne skønne lejlighed på tlf.: 98173088.
1969
Byggeår
4
Antal rum
Ja
Altan

Økonomi

Kontantpris

1.398.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.455 kr.

Udbetaling

70.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,657 / 6.781 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Laila Houen Schuler
home Nørresundby

Ejendomsmægler MDE

lailas@home.dk

98 17 30 88

98 17 30 88