Nyhed

Strandvejen 234D, st.., 2920 Charlottenlund

82 m2 lejlighed

Kontant 7.995.000 kr.

Eksklusiv bolig på enestående beliggenhed med havestykke og 2 private parkeringspladser


Skovshoved - Charlottenlund

Velkommen til denne enestående perle i hjertet af Skovshoved

Her får du en ejerlejlighed med et privat havestykke, sjældent fundet med en så attraktiv beliggenhed. Kun 50 meter fra Øresund og lige ved Skovshoved Havn. Her vil du opleve den perfekte kombination af vandnærhed og naturskønne omgivelser. 

En stikvej fra Strandvejen, fører dig ind i et hyggeligt og privat gårdmiljø, hvor du kan glæde dig over hele to private parkeringspladser. Boligen er beliggende i en nyere villa fra 2010 med separate indgange. 

I sælgers ejertid er boligen sågar blevet tilført et lækkert SVANE-køkken med særlig omtanke, hvilket bl.a. inkluderer Quooker, MIELE induktionskogeplade og nøje udvalgte hårde hvidevarer. I køkken-alrum og opholdsstuen har du gulvvarme under de smukke massive Dinesen plankegulve. 

Boligen byder på 82 veludnyttede kvadratmeter og indeholder følgende: 
Du bydes velkommen af en entré med god garderobeplads og indgang til gæstetoilet. Fra entreen er der adgang til boligens hjerte, det store alrum med fantastisk lysindfald hele vejen rundt. Et alrum som i sandhed giver anledning til familiesammenkomster. Nyd godt af den direkte adgang til den øst/syd/vestvendte have, hvor solen kan nydes dagen lang med flere hyggelige terrassekroge. Fra opholdsstuen har du adgang til et rummeligt soveværelse med indbyggede skabe samt et lækkert badeværelse med gulvvarme, separat bruseniche og vaskesøjle. 

Denne lejlighed er en drøm, der går i opfyldelse for enhver, der søger en eksklusiv bolig med en enestående beliggenhed. Med den perfekte kombination af moderne faciliteter, komfort og naturoplevelser lige uden for døren, er dette et hjem, der virkelig skal opleves. Bemærk også de lave ejerudgifter.

Til lejligheden tilhører et rummeligt skur til opbevaring.

Kontakt ansvarlig ejendomsmægler Caroline Bodin for en fremvisning på tlf. 3177 9580 / cart@home.dk
2Antal rum
2010Byggeår
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

7.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.144 kr.

Udbetaling

400.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

45,898 / 37.214 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Caroline Bodin Trærup
home Charlottenlund - Klampenborg

Ejendomsmægler, MDE

cart@home.dk

39 64 59 00

39 64 59 00