Velkommen hos home Charlottenlund-Klampenborg

Din lokale ejendomsmægler

home Charlottenlund-Klampenborg er din ejendomsmægler i Charlottenlund-Klampenborg. Hvis du står og mangler en mægler til enten salg eller køb af bolig, er du velkommen til at kontakte os.

Vores ejendomsmæglere i Charlottenlund-Klampenborg har et indgående kendskab til lokalområdet og mange års erfaring med salg af boliger i alle prisklasser. Vores mæglere vil arbejde hårdt på at hjælpe dig med at indfri dine boligdrømme.

Hvis du ønsker kontakt til os, kan du kontakte os direkte på telefon, vores personlige e-mail eller tage et kig ind i butikken, så vi sammen kan finde det hjem, der passer dig. Har du spørgsmål til lokalområdet, kan vores ejendomsmæglere i Charlottenlund-Klampenborg helt sikkert hjælpe.

Vi hører ofte om de små hyggelige lejligheder og de skønneste liebhaverboliger før nogen andre, så kontakt os gerne for en uforpligtende snak om dine boligønsker; uanset om du drømmer om at købe eller sælge bolig i Charlottenlund-Klampenborg.

Så uanset, om du søger en ny bolig eller overvejer at sælge bolig, er vi klar til at rådgive dig. Ring, mail eller kom ind i forretningen. Vi glæder os til at se dig, og få en snak om dine ønsker og behov.

Mød os hos home Charlottenlund - Klampenborg

Arne Skafdrup

Ansvarlig indehaver, ejendomsmægler & valuar, MDE

Anders Vinther

Administrationschef, ejendomsmægler, MDE

Peter Marcussen

Salg & vurdering

Caroline Bodin Trærup

Ejendomsmægler, MDE

Henrik Rebner

Ejendomsmægler, valuar MDE

William Rosenstand

Salg & vurdering

Line Nørskov Olsen

Trainee

David Jaroszek

Køberrådgiver

Arne Skafdrup

Anders Vinther

Peter Marcussen

Caroline Bodin Trærup

Henrik Rebner

William Rosenstand

Line Nørskov Olsen

David Jaroszek

Åbningstider

Praktisk information