Strandbjerg 4C, st.., Strandbjerg, 2960 Rungsted Kyst

114 m2 lejlighed

Kontant 4.600.000 kr.

Strandbjerg 4C - 114 kvm i fantastiske omgivelser


Skøn beliggenhed tæt ved vandet og Rungsted Havn

Området:
Hvis du elsker at bo i et naturskønt område, med få skridt til vandet, så bliver beliggenheden på Strandbjerg ikke bedre. Her kan du nemt lægge vejen forbi Rungsted Havn, som emmer af charme, med sine cafeer, restauranter og små specialbutikker. Tilmed findes indkøbsmuligheder, skole, daginstitution og sportsfaciliteter indenfor en radius af halvanden kilometer. Får du lyst til at nyde det grønne og svinge golfkøllen, er også Rungsted Golf Klub, kun en kort cykeltur væk. Du kan også benytte dig af motorvejen, eller hoppe ombord på kystbanen, som hurtigt bringer dig til Indre by, hvis du blot trænger til at nyde det summende byliv.

Ejendommen:
Ved ankomst på adressen møder du den stilrene ejendom fra 1995, og i de lune måneder vil man uden tvivl sætte pris på det store grønne fællesareal i midten, hvor der kan spilles havespil, eller bredes et tæppe ud under sommersolen. Bemærk den behagelige ro i området, hvor især Rosenhavn bør fremhæves. Der er desuden god mulighed for parkering i området. Dertil har ejerforeningen eksklusiv brugsret til en badebro, så du kan tage et dyp i fantastiske Øresund.
Lejligheden:
Velkommen til Strandbjerg. Dit kommende hjem står klar til overtagelse. Indenfor er den helt store force de større vinduer, som sikrer et vidunderligt lysindfald fra øst og vest. Samlingsstedet udfolder sig i stuen, der har direkte udgang til lejlighedens vestvendte have. Her er der plads til både gæster og afslapning. Køkkenet præsenterer sig med klassiske elementer, og har endnu en udgang til lejlighedens syd og østvendte have, hvor man kan nyde morgenkaffen. Lejligheden rummer to gode værelser, som er arrangeret med indbyggede skabe, og har desuden to gode badeværelser., som indeholder både vindue og vaskefaciliteter.
3Antal rum
1995Byggeår

Økonomi

Kontantpris

4.600.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

10.125 kr.

Udbetaling

230.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

26,379 / 21.434 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Tina Kaas
home Sydhavnen & Projektsalg

Salgschef

kaas@home.dk

33 33 03 05

33 33 03 05