Storegade 85A, st.., 6100 Haderslev

80 m2 lejlighed

Kontant 699.000 kr.

Haderslev


Ejerlejlighed i stueplan med garage og fælles have

I et charmerende byhus centralt i Haderslev finder I denne veludnyttede ejerlejlighed, der nu kan blive jeres næste hjem. Lejligheden er ideel til dem der vægter at bo centralt med alle hverdagens fornødenheder indenfor gåafstand.
Ejendommen ligger kun få skridt fra Haderslev Dampark, der inviterer til hyggelige spadsereture gennem de smukke omgivelser. Ligeledes har du kun et par minutters gang til de hyggelige gader og stræder omkring midtbyen og Haderslev Domkirke, og her finder du et væld af butikker, gode spisesteder og hyggelige caféer.
Ejendommen daterer sig tilbage til år 1900, og fra gaden præsenterer den sig flot med rødt tag, gulpudset facade og dannebrogsvinduer. Lejligheden er indrettet med gode rum. Entréen åbner op for lejligheden. I køkkenet har du opbevaringsrum i skuffer og skabe. Stuen er lys og rummelig, og her er plads til en spisesektion og et sofaafsnit. I soveværelset er der plads til en dobbeltseng og et klædeskab, mens badeværelset er indrettet med bruseniche. 
Fra soveværelset er der udgang til en overdækket terrasse, hvor der er skønt at nyde de lune sommerdage, og tager du uldtrøjen på, kan I forlænge sommerperioden på terrassen. 

Foruden den hyggelige, sydvendte have er der brugsret til kælderrum, p-plads samt en garage.

Har dette vakt din interesse? Så tøv ikke med at bestille en fremvisning allerede i dag hos home Haderslev - Vojens på 74 53 05 45.
2Antal rum
1979Ombygget

Økonomi

Kontantpris

699.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.071 kr.

Udbetaling

35.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

4,133 / 3.261 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Tobias Wiese Madsen
home Haderslev - Vojens

Ejendomsmægler, MDE

wiese@home.dk

74530545

74530545