Spangsbjerg Kirkevej 100, st.. th., 6700 Esbjerg

153 m2 lejlighed

Kontant 3.198.000 kr.

FANTASTISK LEJLIGHED PÅ 153 KVM BELIGGENDE I "LYSNINGEN" LIGE VED SKOV OG SØERNE


LUKSUS LEJLIGHED MED STOR ALTAN, LÆKKERT KØKKEN/ALRUM, EKSTRA VÆRELSE M.M

Fra du parkerer bilen i kælderen og tager elevatoren op på din etage, til du træder ud på din skønne altan, bliver dine sanser forkælet med gennemført design og en smuk arkitektur. Boligen indeholder en god og stor lejlighed til den pladskrævende familie. 

Dejlig entré, bryggers med plads til vaskesøjle og skabe. Pænt gæstetoilet i samme gennemførte stil som resten af lejligheden. Lækkert og stort køkken/alrum i åben forbindelse med stuen. Det åbne rum er med til at skabe de perfekte rammer for lysindfald, og giver et skønt nærvær i dagligdagen. Udgang til overdækket altan så man kan hygge ude til sen aften.

Stort soveværelse med masser af skabe samt eget badeværelse. Separat værelse eller kontor. En meget lækker lejlighed, som giver mulighed for familien med børn eller det modne par, der ønsker mulighed for overnattende børn, børnebørn m.m.

De grønne arealer mellem bebyggelsen indbyder til socialt samvær. Uanset hvilke ønsker og behov du måtte have, så byder Lysningen på en bolig, der er perfekt til lige netop dig.

Tilhørende lejligheden er der i kælderen et depotrum, ligesom der er reserveret en p-plads med mulighed for tilkøb.

Både inde og ude vil du opleve, at der i ejerforeningen "Lysningen" er fuld fokus på gennemtænkt kvalitet og lækre materialevalg. Lysningens eksklusive lejligheder byder på lys, luft og en verden af kvalitet. Her er arkitekttegnet luksus til dig, der vil bo midt i skoven, og alligevel tæt på byen. Hele området er en tryg og rolig base med stor respekt og forståelse for privatlivets fred.

Ring til home Esbjerg på 75 13 70 11 for en gennemgang af denne skønne lejlighed i Esbjergs grønne hjerte. 
JaAltan
JaElevator
3Antal rum
2020Byggeår

Økonomi

Kontantpris

3.198.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.638 kr.

Udbetaling

160.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

18,461 / 14.674 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Michael Jensen
home Esbjerg

Partner, Ejendomsmægler, Køberrådgiver

mijen@home.dk

75137011

75137011