Velkomme hos home Esbjerg

Din lokale ejendomsmægler

Når du vælger home som din ejendomsmægler i Esbjerg, kan du være sikker på, at vi arbejder intensivt på at sælge din bolig. Vi har et meget stort køberkartotek, og vores ejendomsmæglere i Esbjerg er de mest sælgende ejendomsmæglere i Esbjerg – vi sælger næsten dobbelt så meget som vores nærmeste konkurrent.

Desuden er vi er blandt de mæglere i Esbjerg, der giver mindst i afslag, samtidig med at vi har nogle af de korteste liggetider på vores boliger.

Salg af bolig i Esbjerg

Esbjerg er Danmarks femtestørste by med sine over 72.000 indbyggere (2020) men indbyggertallet har været stabilt eller meget svagt faldende siden år 2000. Byens økonomiske udvikling var i gamle dage baseret på fiskeri, men er nu domineret af off-shore industrien, som står for langt størstedelen af de industrielle arbejdspladser i området, og gør Esbjerg til en magnet for højtuddannede ingeniører og deres familier. Det sætter et særligt præg på boligmarkedet, hvor der er markant efterspørgsel på indflytningsklare og nyrenoverede villaer som passer til de tilflyttende familier.

Esbjergs boligmarked

Boligmarkedet i byen er delt nogenlunde ligeligt mellem salg af lejligheder og villaer. Med det let faldende indflyttertal kunne man som ejendomsmægler i Esbjerg tale om, at det peger mod boligkøbers marked, men vi ser sjældent at det er nødvendigt med afslag i prisen, så længe boligen er i en acceptabel stand. 

Selve byen har overraskende mange villaer i centrum, og for tilflyttere er det attraktivt at kunne få mange kvadratmeter at boltre sig på centralt i byen. De seneste kommunalplaner peger på byfortætning som et af værktøjerne, kommunen vil bruge til at øge antallet af flere boliger i bymidten, og det kan betyde at de store villaer i det centrale Esbjerg fremover vil fremstå endnu mere attraktive.

Fra kommunens side har man i en årrække haft stærkt fokus på udvikling af Esbjergs kulturliv og andre tilbud i et forsøg på at beholde tilflyttende familier, og det kan man godt mærke i byen, som emmer af kvalitet. Med sin placering ud til Vadehavet og Fanø ligger byen utroligt naturskønt, og liebhaverboliger med den rette udsigt som f.eks. i Hjerting ved kysten kan indhente særdeles flotte salgspriser.

I Esbjerg, som har oplevet stor geografisk udvidelse over en kort årrække, er der markante forskelle på kvaliteten og beliggenheden af boligerne. Skal du sælge din bolig i Esbjerg eller omegn, anbefaler vi derfor at du taler med en af vores ejendomsmæglere i Esbjerg, som kender lokalområdet ud og ind og kan give dig den rette sparring i forhold til hvad potentielle købere finder mest attraktivt på boligmarkedet i Esbjerg.

home køberrådgivning

Vi har vores egen køberrådgiver, som kan hjælpe dig med sikkerhed når du skal købe bolig i Esbjerg. Det betyder, at du kan få en professionel rådgivning om køb af bolig i Esbjerg, hvis du har brug for hjælp til dit boligkøb i Esbjerg. Hos home er en køberrådgiver en ejendomsmægler med en særlig uddannelse i at rådgive købere om alle aspekter i forbindelse med køb af bolig i Esbjerg.

Salg af bolig i Esbjerg

Hos home Esbjerg kan du finde en ejendomsmægler i Esbjerg som er ekspert i køb og salg af villaer, ejerlejligheder, andelsboliger, rækkehuse, fritidsboliger, og landejendomme i Esbjerg. Hos os arbejder vi med konceptet ”solgt eller gratis”. Dvs. du har ingen udgifter til fotograf, opstartspakke, osv. Du betaler først i det øjeblik, at handlen er i hus.

Kontakt en ejendomsmægler i Esbjerg - eller kig ind forbi forretningen

Vores ejendomsmæglere i Esbjerg står klar til at assistere dig i både salg og køb af bolig i Esbjerg. Kontakt os og få en snak med en af vores dygtige og passionerede ejendomsmæglere i Esbjerg omkring din bolighandel.

Mød os hos home Esbjerg

Marianne Christensen

Ejendomsmægler, valuar og indehaver

Michael Jensen

Partner, Ejendomsmægler, Køberrådgiver

Cecilie Houe Kristensen

Ejendomsmægler

Johan Haubjerg Sørensen

Salg & vurdering

Kris Due

Ejendomsmægler, MDE

Stefan Skøtt

Salg & vurdering

Jane Tornbjerg

Intern sælger

Anders Høj Hansen

Ejendomsmægler og køberrådgiver

Frederik Køhler Christensen

Online marketing og SoMe ansvarlig

Hjalte Bæk Mølgaard

Praktikant

Lasse Boye Theilgaard

Trainee

Marianne Christensen

Michael Jensen

Cecilie Houe Kristensen

Johan Haubjerg Sørensen

Kris Due

Stefan Skøtt

Jane Tornbjerg

Anders Høj Hansen

Frederik Køhler Christensen

Hjalte Bæk Mølgaard

Lasse Boye Theilgaard

Åbningstider

Praktisk information