Sophus Bauditz Vej 7B, st.. 1., 8230 Åbyhøj

43 m2 lejlighed

Kontant 1.350.000 kr.

Flot og renoveret 1-værelses med direkte udgang til skøn terrasse


ÅBYHØJ - kort afstand til Aarhus C

På Sophus Bauditz Vej centralt i Åbyhøj, har I nu muligheden for at blive ejer af en af de sjældent udbudte og attraktiv 1-værelses lejlighed med direkte udgang til en skøn terrasse, og med kort afstand til Aarhus C.! Boligen fremstår meget flot og indbydende, og er blevet renoveret med blandt andet nye gulve og lofter samt et nyere badeværelse og køkken. Læg hertil, at man har kort gåafstand til indkøb, offentlig transport, specialbutikker m.m. samt cykelafstand til populære uddannelsesinstitutioner som Uni og Handelshøjskolen. Bygrænsen til Aarhus C. og storbylivet ligger kun ca. 2 km væk. Dette er en rigtig fed lejlighed, som skal opleves!
Lejligheden er en del af en større hovedejendom og ligger tilbagetrukket i rolige omgivelser. Man har direkte adgang til lejligheden via en fælles hall. Når man træder ind i boligens entré, finder man god plads til overtøj samt sko. Herfra er der adgang til et moderniseret badeværelse med vask, toilet og en stor bruseniche. Videre bevæger man sig ind i det store alrum med flotte nye gulve og et nyere, lyst køkken med god bordplads og bl.a. opvaskemaskine. Her er rigtig fin plads og gode indretningsmuligheder til både spiseafdeling og sove-/sofaafdeling, hvilket skaber nogle rigtig gode og hyggelige rammer. Fra alrummet har man direkte udgang til et terrasseafsnittet med plads til havemøbler og grillen – et stort plus for lejligheden og nogle gode udendørs rammer, hvor især sommeren kan nydes i hyggeligt samvær med venner og familien.
Lejligheden er en del af ejerforeningen Royal Park med imødekommende og venlige beboere samt gode fællesfaciliteter, såsom en stor dejlig fælleshave, fælles vaske- og tørrerum, cykelkælder og et "fest"-lokale. Til lejligheden har man også brugsret til et tremmerum med fin opbevaringsmulighed.
home byder velkommen til en rigtig god boligoplevelse.
1Antal rum
1984Ombygget

Økonomi

Kontantpris

1.350.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.956 kr.

Udbetaling

70.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,840 / 6.311 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Vernegreen
home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand

Butikschef & ejendomsmægler, MDE

jverne@home.dk

86152700

86152700