Solsortehaven 24, 6100 Haderslev

100 m2 lejlighed

Kontant 2.245.000 kr.

Haderslev


Veludnyttet bolig beliggende i attraktiv bebyggelse

Velkommen til Solsortehaven 24. Med hele 100 kvadratmeter velindrettet boligareal byder dette rækkehus på rummelighed og komfort i særklasse. Når du bor på Solsortehaven, er alt inden for rækkevidde, indkøbsmuligheder, skoler, og offentlig transport ligger således i bekvem gåafstand, hvilket gør din hverdag let og bekvem.

Din nye bolig indbydes med et stort køkken-alrum, der smelter sammen med stuen. Her er plads til at udfolde sig, underholde gæster og skabe fælles minder. De store vinduespartier åbner op til terrassen, hvilket giver en dejlig indendørs-udendørs harmoni.

Boligen byder på to værelser. Begge er udstyret med indbyggede skabe, der giver dig rigelig opbevaringsplads og orden i dine ejendele. Dette giver dig frihed til at indrette rummene, som du ønsker - enten som et ekstra soveværelse, gæsteværelse eller kontor.

Badeværelset indeholder en rummelig bruseniche, flot skabsarrangement og et væghæng toilet. Bryggerset er udstyret med faciliteter til vaskesøjle og praktiske og rummelige faste skabe.

Udenfor finder du et skur, perfekt til opbevaring af haveredskaber, cykler og alt det, du ikke ønsker at have indendørs. Haven er en skøn og nem at passe da den primært er anlagt med flisebelagt terrasse  og græs.

Solsortehaven er beliggende i et af byens mest eftertragtede kvarterer. Her kan du nyde de grønne omgivelser, tage skønne gåture i den nærliggende natur, samtidig med at du har nem adgang til  alle byens bekvemmeligheder.

3Antal rum
2022Byggeår
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

2.245.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.698 kr.

Udbetaling

115.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,942 / 10.222 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Tobias Wiese Madsen
home Haderslev - Vojens

Ejendomsmægler, MDE

wiese@home.dk

74530545

74530545