Ryhavevej 3C, 3. tv., Hasle, 8210 Aarhus V

107 m2 lejlighed

Kontant 4.198.000 kr.

AARHUS V


Flot penthouselejlighed i elevatorejendom med tagterrasse og ”panorama-view”!

Her får I en skøn lejlighed der fremstår lys samt velholdt, med udgang til stor tagterrasse, med den mest vidunderlige udsigt, over Aarhus, Aarhusbugten og Samsø. Oplagt for personerne, der sætter pris på kvalitet og en bynær beliggenhed. Endvidere kunne lejligheden være for de boligsøgende, der leder efter en bopæl med elevator i opgangen for at overflødiggøre trapper.
Boligens planløsning består af åbent og lyst køkken-/alrum med både plads til separat spiseafsnit og oplagt TV-/sofaafdeling med den flotteste lysindfald. Herudover har boligen 3 regulære soveværelser i yderst gode størrelser med rummelig garderobeplads. 2 af værelserne med udgang til skøn altan og det sidste store værelse med udgang til tagterrassen. Lejlighedens nydelige badeværelse er i gode samt lyse materialer, og består af frit væghængt toilet, vask, bruseniche samt egen vaskemaskine. Fra køkken-/alrummet er der direkte udgang til den dejlige tagterrasse med vidunderlig udsigt. Dette bør ganske enkelt opleves!
Ejerlejligheden er en del af en veldrevet og velfungerende ejerforening i et flot boligbyggeri! Til lejligheden hører brugsret til pulterrum med plads til opbevaring - yderlig er der mulighed for via månedlig betaling at have privat parkeringsplads(er) lige uden for døren. Desuden er der cykelparkering.
Lige ved lejligheden er Hasle Torv, hvor der er rigtig gode muligheder for indkøb, offentlig transport, fitness og meget mere. Hopper man på cyklen, kan man fra adressen være i Aarhus C. inden for få minutter.
En indflytningsklar lejlighed, der velholdt og fremstår lys - dertil er der fra lejligheden et skønt og natursmukt view samtidig med, at man er beliggende tæt ved bygrænsen til Aarhus City.
home inviterer indenfor til denne skønne penthouselejlighed med en udsigt der bør opleves!...

JaAltan
4Antal rum
2005Byggeår
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

4.198.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.357 kr.

Udbetaling

210.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

24,178 / 19.471 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Theis Westergaard
home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand

Indehaver & ejendomsmægler, MDE

west@home.dk

86152700

86152700